Vragen over smeeradvies? Bel met: 088 0323300

Mijn winkelwagen

0
€ 0,00

StarVind hier uw product!


Warning: getimagesize(/home/oliehandel.nl/oliehandel_ssh//files/2/blog1369142599Aspen_Lab_4.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/oliehandel.nl/oliehandel_ssh/app/views/oliehandel/blog/view.php on line 12

Warning: Division by zero in /home/oliehandel.nl/oliehandel_ssh/app/views/oliehandel/blog/view.php on line 13

NIEUW! Aspen 2 Full Range Technology

Aspen lanceert een nieuwe Aspen 2 alkylaatbenzine: Aspen 2 Full Range Technology. Hiermee brengt Aspen een nieuwe en compleet asvrije smeertechniek op de markt waardoor de motoren nog schoner blijven, zonder afzettingen en die tegelijk de beste hoge temperatuur bescherming biedt. Aspen 2 Full Range Technology voldoet aan de eisen van alle vooraanstaande machinefabrikanten en is verkrijgbaar vanaf mei 2013. Dus bij oliehandel.nl zullen wij z.s.m. de vernieuwde verpakking gaan uitleveren!

Aspen 2 Full Range Technology is een nieuwe en verbeterde alkylaatbenzine, die opvallend veelzijdig gebruikt kan worden. De asvrije smeertechniek houdt tweetaktmotoren en alle andere motoren die mengsmering nodig hebben, zoals motoren met 4-mix en C4-technieken, schoner en zonder afzettingen. Oók bij gebruik met lage belastingen.

De voordelen van Aspen 2 Full Range Technology:

extreem schone zuigers en uitlaatpoorten
minder inwendige wrijving
snellere motorreactie
meer koppel
soepelere start
beste hoge temperatuur bescherming
ontwikkeld voor álle motoren
ontwikkeld voor álle merken

Met het oog op de toekomst
Door de steeds strengere emissienormen zijn de motoren veranderd waardoor er nieuwe eisen gesteld worden aan de brandstof. De nieuwe smeertechniek is ontwikkeld met het oog op de motoren van nu en van de toekomst. Aspen 2 Full Range Technology kan in oude en nieuwe benzinemotoren van alle merken gebruikt worden. Bovendien bevat Aspen 2 Full Range Technology twee procent volledig synthetische, biologisch afbreekbare olie die is opgebouwd uit herwinbare grondstoffen.

Aspen richt zich met de nieuwe Aspen 2 Full Range Technology niet alleen op de tuin- en parkbranche. Aspen benadert ook nieuwe markten zoals de racewereld, watersport en oldtimers. De grootste voordelen van Aspen 2 Full Range Technology zijn: schone zuigers en uitlaatpoorten, minder inwendige wrijving, snellere motorreactie, meer koppel en een soepelere start.

5.300 machines getest
In 2009 is Aspen (Zweden) begonnen met het laboratoriumonderzoek naar de nieuwe Full Range Technology. De uitdaging was om een smeertechniek te ontwikkelen die twee uitersten combineert: het optimaal smeren van zwaarbelaste tweetaktmotoren, terwijl met dezelfde olie laagbelaste machines extreem schoon blijven. Voor het onderzoek zijn er uitgebreid veldtesten uitgevoerd in diverse landen. Sinds 2010 heeft Aspen alleen al in de Benelux, in samenwerking met monteurs en eindgebruikers, 350.000 liter brandstof getest in meer dan 5.300 tuin- en parkmachines. Alle denkbare soorten, typen en merken zijn in het onderzoek meegenomen. De machines die na gebruik met Aspen 2 Full Range Technology zijn onderzocht, bleken alle een schonere en asvrije motor te hebben.

Aspen 2 Full Range Technology wordt vanaf mei 2013 uitgeleverd en vervangt automatisch de huidige Aspen 2. Het vernieuwde product is te herkennen aan het Full Range Technology logo op de jerrycan.

Binnenkort kunt u op onze website meer lezen over Aspen 2 Full Range Technology. Houd het nieuws dus in de gaten!

Aspen benzine kopen doet u bij ons, en voor grootverbruikers, bestel via uw zakelijk account!

Andere blogitems

Classic Oils

01 maart 2021

Kettingzaagolie!

22 februari 2021

​WIN JE MOTORRIJBEWIJS!

15 februari 2021

MOTORBEURS

15 februari 2021

MILLERS OILS

01 februari 2021