Vragen over smeeradvies? Bel met: 088 0323300

Mijn winkelwagen

0
€ 0,00

StarVind hier uw product!


Warning: getimagesize(/home/oliehandel.nl/oliehandel_ssh//files/2/blog1371133028foto[3].JPG): failed to open stream: No such file or directory in /home/oliehandel.nl/oliehandel_ssh/app/views/oliehandel/blog/view.php on line 12

Warning: Division by zero in /home/oliehandel.nl/oliehandel_ssh/app/views/oliehandel/blog/view.php on line 13

Oliehandel.nl gaat strak de zomer in!

Ondertussen is het alweer de tweede week van juni en zijn wij volop bezig met het automatiseren van de webshop. Na druk overleg met onze webshopbouwer en grafisch vormgever hebben wij onze werkkleding aangetrokken en zijn wij in het magazijn aan de slag gegaan.

Resultaat? Een overzichtelijk en efficient ingedeeld magazijn. Er is zelfs extra ruimte ontstaan voor nieuwe producten! Wij hebben al diverse producten op ons verlanglijstje staan, maar hierover informeren wij u later meer.

Echter Rome is niet in een dag gebouwd en ons magazijn ook niet. Zo gaan wij vrijdag 14 juni hard aan de slag met ons backoffice systeem voor het magazijn en daarom kunnen wij helaas tot 10.00 uur ‘s ochtends uw bestelling verwerken. Zorgt u er dus voor, dat u vrijdag 14 juni voor 10.00 uur uw bestelling geplaatst heeft en dan zorgen wij dat uw bestelling zo spoedig mogelijk met DHL uitgeleverd wordt.  ( excuus voor het ongemak )
Alle bestellingen daarna worden maandag weer uitgeleverd. (mocht u een spoedbestelling hebben, neem dan contact op met 088 0323300, want spoed gaat altijd door.

Geen haast? Dan kunt u gerust na 10.00 uur bestellen en dan heeft u volgende week uw bestelling binnen, maar dan een dagje later..

Vanaf a.s. maandag draaien wij compleet met een nieuw voorraadsysteem en daaraan gekoppeld binnenkort een nieuwe homepage van Oliehandel.nl Gerealiseerd door Invest Online ISize Doorn - van der Haar Computers

Wij hebben er zin in!!!

Team Oliehandel.nl!


Geschreven door: Lizet der Kinderen.

Andere blogitems

Kettingzaagolie!

22 februari 2021

​WIN JE MOTORRIJBEWIJS!

15 februari 2021

MOTORBEURS

15 februari 2021

MILLERS OILS

01 februari 2021