Vragen over smeeradvies? Bel met: 088 0323300

Mijn winkelwagen

0
€ 0,00

StarVind hier uw product!


Warning: getimagesize(/home/oliehandel.nl/oliehandel_ssh//files/2/blog137344943479d9b0fe9699d01b4c30c5f49fa6b4b0_normal.png): failed to open stream: No such file or directory in /home/oliehandel.nl/oliehandel_ssh/app/views/oliehandel/blog/view.php on line 12

Warning: Division by zero in /home/oliehandel.nl/oliehandel_ssh/app/views/oliehandel/blog/view.php on line 13

JLM Lubricants verbetert beschikbaarheid, nu verkrijgbaar op Oliehandel.nl

 Met ingang van donderdag 11 juli zullen bijna alle produkten van JLM Lubricants verkrijgbaar zijn via de online shop Oliehandel.nl
“Er is in Nederland steeds meer vraag naar onze JLM brandstof additieven. Met name de autogas Valve Saver Fluid en de JLM roetfilter reinigingsadditieven worden veel gevraagd door met name de universele garagist. Door onze produkten via Oliehandel.nl aan te bieden vergroten wij de beschikbaarheid en kunnen meer klanten makkelijker en eenvoudiger JLM produkten bestellen.” Aldus Gilbert Groot, eigenaar van GMS Lubricants B.V.
Voor Oliehandel.nl is het JLM Lubricants programma een goede aanvulling. Naast het bestaande uitgebreide pakket aan motorolie en smeermiddelen van bekende merken heeft Oliehandel.nl met JLM nu ook een complete range aan premium brandstofadditieven waardoor het aanbod voor consumenten en met name de zakelijke klant nog interessanter wordt.
Ook Jan de Croon van Oliehandel.nl is enthousiast. “Na de zomer gaan we ons nog actiever richten op de zakelijke automotive aftermarkt en deze uitbreiding met JLM maakt ons aanbod compleet.”
Over JLM Lubricants

Voor Oliehandel.nl is het JLM Lubricants programma een goede aanvulling. Naast het bestaande uitgebreide pakket aan motorolie en smeermiddelen van bekende merken heeft Oliehandel.nl met JLM nu ook een complete range aan premium brandstofadditieven waardoor het aanbod voor consumenten en met name de zakelijke klant nog interessanter wordt.
Ook Jan de Croon van Oliehandel.nl is enthousiast. “Na de zomer gaan we ons nog actiever richten op de zakelijke automotive aftermarkt en deze uitbreiding met JLM maakt ons aanbod compleet.”
Over JLM Lubricants
JLM Lubricants heeft een unieke produktrange voor consumenten en professionals in de automotivesector. Elk produkt is ontwikkeld naar de hoogste kwaliteitsnormen en maakt gebruik van de laatste technologieën op het gebied van additieven. Zo maken we smeermiddelen voor de auto’s van vandaag.
JLM Lubricants is een geregistreerd handelsmerk van GMS Lubricants B.V. welke deel uitmaakt van de GMS Group uit Alkmaar (GMS Lubricants BV, GMS Europe GmbH en GMS Automotive Asia Pacific Co.,Ltd.).
Met vestigingen in Nederland, Duitsland en Thailand belevert GMS in meer dan 60 landen de automotive aftermarket.

Andere blogitems

Classic Oils

01 maart 2021

Kettingzaagolie!

22 februari 2021

​WIN JE MOTORRIJBEWIJS!

15 februari 2021

MOTORBEURS

15 februari 2021

MILLERS OILS

01 februari 2021