Vragen over smeeradvies? Bel met: 088 0323300

Mijn winkelwagen

0
€ 0,00

StarVind hier uw product!

DCO OLIE = DE CROON OLIEHANDEL, een merk om van te profiteren!

Al bijna 25 jaar verkopen wij olie onder ons eigen merk, DCO. In de afgelopen 25 jaar is er een hoop veranderd. Het merk DCO heeft naamsbekendheid in de regio van Twello en is al jarenlang te zien op onze tankstations. Vanaf januari 2012 hebben wij gekozen voor het welbekende wit/groene vat met DCO logo, welke elke maand staat afgebeeld met onze prijslijst in de AGRITRADER.

Maar waarom zou u, als klant voor ons merk DCO kiezen en niet voor een duurder alternatief? Dat leg ik u heel simpel uit.

Ons familiebedrijf, begonnen als GEBR. De Croon, bestaat sinds 1928, dus wij zijn geen eendagsvlieg. Er is geen mooier medium op dit moment dan internet om op te verkopen. Maar ook een geen medium dat je bedrijf sneller kapot kan maken als je producten niet in orde zijn. (Wij werken met KIYOH, een onafhankelijk klant tevredenheids beoordelingssysteem.) Dus wij kiezen al jaren voor een betrouwbare Olie fabrikant waar wij de olie van inkopen.

Doordat wij ons eigen merk olie zelf inkopen in grote volumes, kunnen wij een zeer scherpe prijs bedingen.

Wij kiezen met de DCO productlijn voor producten met een toegevoegde waarde voor onze klanten. Dus de hardlopers alleen voorzien van hoogwaardige specificaties, waarmee wij een enorm prijsvoordeel t.o.v. de A-merken mee kunnen overleggen.

Vanaf oktober 2012 zijn wij met het zakelijk systeem van oliehandel.nl gaan werken.

Via oliehandel.nl zijn onze “overhead” kosten zeer laag. Dit hebben wij verwerkt in onze verkoopprijzen. Hierdoor profiteert u als klant optimaal, omdat u een A-kwaliteit koopt voor de scherpste prijs. Even voor de consument, eigenlijk zijn wij net de LIDL, Hoge kwaliteit voor de scherpste prijs!

Klik hier voor ons productoverzicht van DCO smeermiddelen.

Andere blogitems

Classic Oils

01 maart 2021

Kettingzaagolie!

22 februari 2021

​WIN JE MOTORRIJBEWIJS!

15 februari 2021

MOTORBEURS

15 februari 2021

MILLERS OILS

01 februari 2021