Vragen over smeeradvies? Bel met: 088 0323300

Mijn winkelwagen

0
€ 0,00

StarVind hier uw product!

De week van de LINDEMANN Additieven

Welkom bij ons blog “Lindemann Additieven”. Oliehandel.nl is dealer en leverancier van de kwalitatief hoogwaardige producten van Lindemann.

De additieven van Lindemann bestaan voornamelijk uit chemisch werkzame stoffen, waardoor deze van uitzonderlijke kwaliteit zijn. Bij ons vind je alle mogelijke additieven voor diesel en benzine motoren. Zo vind je bij ons altijd een passend additief voor ieder probleem. Alle Lindemann olie-, radiator- en brandstofadditieven voor de automotive zijn verkrijgbaar in onze webshop.

Ben je op zoek naar kwaliteit olie-, radiator- en brandstofadditieven voor de auto die je zelf kunt toevoegen? Dan zit je met een groot assortiment additieven van Lindemann, bij Oliehandel.nl helemaal goed.

Lindemann additieven zijn bestand tegen hoge temperaturen, hebben anti-slijtage eigenschappen, zorgen voor een verminderde weerstand en bieden een langdurige smering. Een olie additief helpt tegen onder andere olieverbruik, tikkende kleppen, olielekkage en het voorkomen van motorslijtage. Een brandstof additief draagt bij aan het reinigen van het brandstofsysteem en het voorkomen van brandstofproblemen.

Onze Lindemann auto-producten zijn geschikt voor motoren, transmissies, koel- en brandstofsystemen en bieden een erg goede bescherming in alle omstandigheden. Deze additieven verlengen de levensduur, verhogen de productiviteit, verminderen de uitvaltijd van motoren en machines en verbeteren de motorprestaties. Met de benzine- of diesel brandstofadditieven kan je zelfs het roetfilter, de injectoren en/of een EGR-klep reinigen.

De Lindemann additieven onderscheiden zich door de hoge concentratie werkzame stoffen, een belangrijke factor voor de kwaliteit van de additieven. Met Lindemann’s kwaliteitsproducten koop je additieven voor een langdurige oplossing!


Deze week is het Lindemann-week bij Oliehandel.NL! Met de couponcode "DPP" ontvang je van 8 t/m 14 februari 2021 15% korting op alle additieven van Lindemann!

Andere blogitems

Kettingzaagolie!

22 februari 2021

​WIN JE MOTORRIJBEWIJS!

15 februari 2021

MOTORBEURS

15 februari 2021

MILLERS OILS

01 februari 2021