Vragen over smeeradvies? Bel met: 088 0323300

Mijn winkelwagen

0
€ 0,00

StarVind hier uw product!

SUPERBOEREN, opgelet, OLIEHANDEL.NL gaat de Achterhoek in!

Van dinsdag 3 t/m donderdag 5 juni 2014 vindt de nieuwe Landbouwbeurs Achterhoek plaats. Het wordt gehouden op het evenemententerrein in Halle, daar waar ooit de Zwarte Cross is begonnen. De beurs biedt een breed assortiment producten/machines die in de sectoren: rundvee, mechanisatie, akkerbouw, intensieve veehouderij, volle grondteelt en de toeleverings industrie toegepast en/of gebruikt worden.

Oliehandel.nl is breed vertegenwoordigd. Naast Olie & smeermiddelen, staan wij ook met een 2-tal KIWA tanks om u uitleg te geven waarom u welke accessoires als optie kunt kiezen bij de aanschaf van een nieuwe tank. Met ons huismerk DCO hebben wij een aantal leuke aanbiedingen. Daarnaast ontvangt u bij de aanschaf van 4 drums Eurol olie 2 vrijkaarten voor de trekkertrek in Lochem.

U wilt naast olie ook brandstof bestellen? Vraag naar de mogelijkheden bij ons voor uw leveringsadres. Wij geven u dan wellicht een zeer scherpe dagprijs en leveren u ook graag de brandstof!

Op deze dagen maken Wim Beltman, Victor Wientjes & Jan de Croon graag kennis met u en vertellen u welke voordelen naast een SUPER SCHERPE PRIJS Oliehandel.nl nog meer voor u heeft.

Dus twijfel niet om 3 tm 5 Juni een bezoek te brengen aan de Landbouwbeurs in Halle.Alle dagen bent u vanaf 13.00 uur tot 22.00 uur van harte welkom.

Wij zijn er klaar voor en maken graag kennis met de SUPERBOEREN uit de Achterhoek en vertellen u graag waarom u niet aan ons voorbij kunt lopen;)

Met gesmeerde groet,

Team Oliehandel.nl