Castrol 5W30 Olie

Castrol 5W30 olie kopen? Groot aanbod Castrol 5W30 olie ✓ Gratis verzending bij bestelling boven €50,- ✓ Vandaag bestellen = morgen in huis! 
 

 

Filter uw keuze
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter uw keuze
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bent u op zoek naar Castrol 5w30 olie voor uw auto? Op oliehandel.nl bieden wij twee soorten aan, namelijk Castrol Edge 5w30 en Castrol Magnatec 5w30.

Castrol Edge 5w30

Castrol Edge 5w30 is een superieure synthetische motorolie. De olie maakt gebruik van Titanium FST ™ om de sterkte van de oliefilm twee keer zo sterk te maken en is ontwikkeld voor auto’s die motorolie met een lagere viscositeit nodig hebben. Het is een allround motorolie die optimaal presteert bij alle rijstijlen en weersomstandigheden.

Castrol Magnatec 5w30

Castrol Magnatec 5w30 maakt gebruikt van intelligente moleculen die uw auto uitstekend beschermen. 75% van slijtage aan de motor gebeurt bij het starten en opwarmen van de auto, maar Castrol Magnatec weert deze slijtage. Vooral in de winter, wanneer u uw auto bij extreme kou wilt opstarten, zult u merken dat Castrol Magnatec geweldig presteert.

Castrol 5w30 kopen bij oliehandel.nl

Bestel Castrol 5w30 vandaag voor 15:00 en u heeft het morgen in huis! Bij bestellingen van meer van €50,- is de bezorging gratis. Heeft u vragen over de motorolie? Wij staan voor u klaar met deskundig advies. Ook kunt u terecht voor andere producten van Castrol.

Whatsapp