Dasty ontvetters

Op zoek naar de meest veelzijdige ontvetter in Nederland voor een goede prijs?
Oliehandel.nl levert Dasty in heel Nederland!
Een betere ontvetter heb je nog niet eerder gebruikt. Het schoonmaakmiddel is ontzettend veelzijdig en uit voorraad leverbaar bij Oliehandel.nl!

Dasty
Filter uw keuze
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter uw keuze
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Op zoek naar de meest veelzijdige ontvetter in Belgie voor een goede prijs?

Oliehandel.be levert Dasty in heel Belgie!

Een betere ontvetter heb je nog niet eerder gebruikt. Het schoonmaakmiddel is ontzettend veelzijdig. Dit kun je allemaal schoonmaken met Dasty:

Velgen en motorblokken reinigen

Autoliefhebbers in heel Belgie die willen dat hun voertuig er mooi bijstaat, gebruiken het spul graag om hun velgen en motorblokken ermee schoon te maken. Het vet en zwarte aanslag verdwijnt hierdoor als sneeuw voor de zon. Spuit het echter niet op je autolak, want daar is het niet geschikt voor. 

Oven schoonmaken

Je hoeft slechts een beetje van het Dasty aan te brengen op de zijkanten van je oven, even laten intrekken en je kunt het vuil zo wegvegen. Dit werkt enorm goed tegen aangekoekte vetresten.

Barbecue schoonmaken

Gezellig gebarbecued? Dan zit je rooster vast onder het hardnekkige vet. Gelukkig is het zo schoon met een beetje Dasty. Laat het rooster eerst afkoelen en spuit het dan rijkelijk in met het schoonmaakmiddel. Laat dit even intrekken. Met een (schuur)sponsje is het vet zo verdwenen.

Vette pannen schoonmaken

Heb je je koekenpan al een tijdje in gebruik en krijg je ‘m niet meer vetvrij met regulier afwasmiddel? Gebruik dan Dasty om de pan te ontvetten. Spuit het op de pan, laat het even intrekken en veeg het vet dan weg met keukenpapier. Was de pan daarna goed af of doe hem in de vaatwasser.

Whatsapp