Ditoil

DiTOIL is een Nederlandse producent van industriele smeermiddelen en additieven. De producten uit de DiTOIL Industrial line worden uitvoerig getest op onder ander booreilanden, in vrachtwagens, windmolens en in raceautos op het circuit. Alle producten uit het assortiment zijn verkrijgbaar bij Oliehandel.be!

Ditoil
Filter uw keuze
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter uw keuze
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Door het combineren van wetenschap en praktijk hebben wij uiteindelijk de vereiste prestaties voor onze producten kunnen bereiken. Vanzelfsprekend is dit niet zonder slag of stoot gegaan en hebben wij uitvoerige research en vele trial&error cases toegepast.
Het resultaat mag er uiteindelijk zijn.

De producten uit de Industrial Line zijn na jarenlang onderzoeken en testen gekwalificeerd voor de hoogste eisen uit verschillende industrieën. De (test)partners van het eerste uur komen uit de meest uiteenlopende toepassingsgebieden zoals loonbedrijven, autoimporteurs, agri-machines, autosport, wegvervoer, bosbouw, binnenvaart, off-shore, wielersport, kledingindustrie en zelfs skiliften.
Zij hebben het samen met een groot panel van individuele testpersonen mogelijk gemaakt om DiTOIL industrial line te maken zoals het nu is. Wij zijn er niet voor niets trots op te kunnen beweren dat alle DiTOIL producten de absolute top op smeergebied zijn.

Ook op DiT moment worden er DiTOIL producten getest; of het nu op zee op een booreiland, op de snelweg in een truck, op het circuit in een raceauto of in de lucht in een windmolen is. DiTOIL Industrial Line wordt continu ingezet om nieuwe records te breken. Alleen de allerbeste prestaties zijn goed genoeg voor DiTOIL en Oliehandel.be

 

Whatsapp