Eurol

Eurol ontwikkelt en produceert sinds 1977 smeermiddelen, additieven en reinigers. De producten van Eurol zijn wereldwijd verkrijgbaar en goedgekeurd door vooraanstaande motorvoertuigfabrikanten. Bij Eurol staat innovatie, kwaliteit en duurzaamheid centraal. Wist je dat Eurol samen met het Toyota fabrieksteam meerdere keren de Dakar Rally heeft gewonnen? Wij zijn trots op dit 100% Nederlandse kwaliteitsmerk.

 

Eurol

Soorten Eurol olie:

Eurol fabriceert olieen voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Zo wordt olie van Eurol gebruikt in de tweewieler- en motorsector, de automotive sector, industrie, landbouw en grondverzet, scheepvaart en ook watersport. Naast smeermiddelen voorziet Eurol ook in onderhoudsproducten, zoals koelvloeistoffen, remvloeistoffen, metaalbewerkingsvloeistoffen en undercoatings.

Kortom Eurol heeft de afgelopen jaren niet stil gezeten, maar ook hedendaags timmert Eurol goed aan de weg. Samen met professionals in de markt wordt er voor iedere toepassings een passend product ontwikkeld. Doordat Eurol beschikt over een ontwikkelingslaboratorium is Eurol in staat adequaat te reageren op nieuwe ontwikkelingen in de markt.

Oliehandel.be verkoopt het gehele assortiment van Eurol. Bent u opzoek naar een product en kunt u deze niet vinden? Neemt u dan gerust contact met ons op en wij zoeken met u mee! Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar op 088 0323300 of via info@oliehandel.be

Whatsapp