GULF

Gulf is een Amerikaans merk met een rijke historie sinds 1901. Bekend van sponsoring op diverse sportwagens en langs de wegen met tankstations heeft het in Nederland al decennia lang een grote naamsbekendheid. Na diverse omzwervingen kwam midden jaren negentig het merk in Nederland weer in opkomst. De laatste jaren zijn de olie en smeermiddelen in een compleet nieuw jasje gestoken. Daarnaast zijn ze voorzien van de laatste technologische ontwikkelingen en specificaties.

GULF
Filter uw keuze
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter uw keuze
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gulf is een internationale producent en leverancier van brandstoffen en smeermiddelen voor de industrie en bedrijfs- en consumentenmarkt.

Het merk Gulf is aanwezig in meer dan honderd landen over de hele wereld, gedurende al meer dan 100 jaar. Gulf reageert met technische innovaties en vernieuwingen op steeds veranderende behoeften in opslag, vervoer en logistiek.Gulf beoogt daarbij het leveren van uitstekende prestaties, ontwikkeling in technologie en naleving van de laatste regelgeving vanuit de kernwoorden ‘Quality – Endurance – Passion’. 

Oliehandel.be is de beste winkel om Gulf olie te kopen. Als u voor 15:00 bestelt, dan heeft u het product bij voldoende voorraad de volgende werkdag al in huis. Hiernaast bieden we goede kwaliteit tegen betaalbare prijzen.

Whatsapp