Millers

Of u nu een nieuwe of een wat oudere auto heeft, voor elke auto is goede motorolie van groot belang.De auto verbruikt met goede motorolie namelijk minder brandstof en de motor slijt minder snel.Op de lange duur zult u door de juiste olie te gebruiken kosten besparen.Op Oliehandel.nl vindt u een ruim aanbod aan diverse soorten motorolie, waardoor u makkelijk een olie vindt die bij uw auto past.

Millers
Filter uw keuze
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter uw keuze
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Millers Oils sinds 1887

Al sinds 1887 is Millers Oils een onafhankelijk familiebedrijf. Het hoofdkantoor staat in Brighouse, Engeland. Hier worden de smeermiddelen wereldwijd gedistribueerd.
Door de jaren heen heeft Millers Oils diverse successen behaald. Zo lanceerde Millers Oils de eerste motorolie voor wagens die rijden op diesel. Ook ontving het bedrijf maar liefst 2x van het Britse instituut voor transportmanagement ‘Best Aftermarket Lubricants’ award en in 2005 de prestigieuze award ‘Motorsportbedrijf van het jaar’

De eisen voor voertuigen en machines worden elke dag strenger en de druk wordt hoger en hoger. Daarom investeert Millers Oils veel in productontwikkeling en onderzoek.
Betere prestaties, hogere efficiëntie, lagere kosten – niemand begrijpt dit beter dan Millers Oils. Het resultaat is een breed assortiment van hoogwaardige producten waarmee uw voertuig veiliger en beter presteert onder alle weersomstandigheden. 

Millers Oils ontwikkelt en levert al meer dan een eeuw lang geavanceerde smeermiddelen en brandstofbehandelingen voor klassieke wagens, racewagens, bedrijfsvoertuigen, motorsport en industriële toepassingen. Oliehandel.be is de leverancier voor Millers olie en additieven voor zowel moderne als klassieke voertuigen

Whatsapp