Motorex

Motorex is al 90 jaar de grootste ruwe olie raffinaderij van Zwitserland. Hun hoofdkwartier, gevestigd in Langenthal, (midden in Zwitserland) is altijd al zeer actief bezig met onderzoek, ontwikkeling en productie van innovatieve smeermiddelen en chemicaliën.
Motorex Moto-Line
Motorfietsen stralen een sfeer uit van avontuur, competitiedrang en het verbreden van de horizon. Om ervoor te zorgen dat niets je tegenhoud om deze kwaliteiten van je motorfiets volledig te benutten, heeft Motorex een uitgebreid programma van smeer- en onderhoudsmiddelen in de Moto-Line. De Moto-Line van Motorex bestaat uit zeer effectieve en makkelijk te gebruiken producten. Door een intensieve samenwerking met de grote motorfiets fabrikanten wereldwijd zorgt Motorex ervoor dat hun producten breed toepasbaar zijn. En dat er een Motorex product beschikbaar is voor bijna elke toepassing.
Wordt 1e montage gebruikt voor bijvoorbeeld KTM en BMW.

Motorex
Filter uw keuze
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter uw keuze
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Motorex is al 90 jaar de grootste ruwe olie raffinaderij van Zwitserland. Het Motorex hoofdkwartier, gevestigd in Langenthal, (midden in Zwitserland) is altijd al zeer actief bezig met onderzoek, ontwikkeling en productie van innovatieve smeermiddelen en chemicaliën. 

Motorex Moto-Line 
Motorfietsen stralen een sfeer uit van avontuur, competitiedrang en het verbreden van de horizon. Om ervoor te zorgen dat niets je tegenhoud om deze kwaliteiten van je motorfiets volledig te benutten, heeft Motorex een uitgebreid programma van smeer- en onderhoudsmiddelen in de Moto-Line.

De Moto-Line van Motorex bestaat uit zeer effectieve en makkelijk te gebruiken producten. Door een intensieve samenwerking met de grote motorfiets fabrikanten wereldwijd, zoals KTM en BMW,  zorgt Motorex ervoor dat haar producten breed toepasbaar zijn. En dat er een Motorex product bij Oliehandel.nl beschikbaar is voor bijna elke toepassing.

Heeft u interesse in Motorex of andere producten? Wij kunnen het voor u bestellen! Neemt u gerust contact met ons op via info@oliehandel.nl of tijdens kantooruren telefonisch 088 0323300

Whatsapp