Panolin

PANOLIN: DUURZAAM EN BIOLOGISCH AFBREEKBAAR

Duurzaamheid voor machines, maar ook voor de oliën en vetten zelf. Daar staat PANOLIN voor. Minder verbruik, minder CO2, minder onderhoud en de biologische afbreekbaarheid is een extra voordeel. Deze producten van Panolin zijn breed inzetbaar.

Innovatie, flexibiliteit, competentie en nauwe connecties met fabrikanten, afnemers & gebruikers, maken Oliehandel.nl tot een deskundige en betrokken partner, om de betrouwbaarheid doormiddel van de beste smeermiddelen voor machines en equipment te verhogen.

Panolin

Contactinformatie

Oliehandel.nl
Nijverheidsstraat 9
7391 ZT Twello

088 03 23 300
info@oliehandel.nl

Vragen over smeeradvies?

Bel met 088 03 23 300

Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08:00 tot 17:00 uur

Filter uw keuze
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter uw keuze
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

PANOLIN is een onafhankelijk familiebedrijf met hoofdkantoor en productiefaciliteit in Zwitserland. Het bedrijf werd in 1949 opgericht door de heer Bernhard Lämmle en is tot op heden nog volledig in handen van de familie Lämmle.

Sinds 1983 heeft dit merk zich gespecialiseerd in een volledig assortiment hoogwaardige biologisch afbreekbare smeermiddelen (ECL’s / EAL’s).

De laatste jaren is er een enorme stijging ontstaan in het gebruik van biologisch afbreekbare oliën en vetten, inmiddels is Panolin wereldwijd beschikbaar. De milieuvriendelijke smeermiddelenlijn is met name geschikt voor industrieën zoals de grond-, weg- en waterbouw, de scheepvaart, baggermaatschappijen, olie- en gasexploratie en de verwerking en recycling van (bouw-)afval.

Uiteraard voldoet de productie van dit bijzondere merk, in Zwitserland aan de vereiste certificeringen en de producten bezitten diverse registraties en OEM-approvals.

Op zoek naar professionele smeermiddelen voor jouw bedrijf? Aarzel niet en neem contact op met de specialisten van Oliehandel.nl

Whatsapp