Vragen over smeeradvies? Bel met: 088 0323300

Mijn winkelwagen

0
€ 0,00

StarVind hier uw product!

MOTORBEURS

MOTORBEURS ACTIES

Dat de motorbeurs in Utrecht dit jaar niet plaatsvindt mag geen verrassing heten. Gelukkig hebben wij dit jaar wel een digitale variant!

Wij van Oliehandel.nl vinden het erg jammer dat wij niet in Utrecht kunnen staan. Wij kijken altijd uit naar dit jaarlijkse evenement waar we met veel plezier in contact komen met onze klanten. Zoals de meeste motorrijders weten knallen wij al jaren lang met mega acties op deze beurs in Utrecht. Dat is gewoon een feestje! Iedereen bereidt zich voor op een nieuw, fantastisch seizoen en laat zich graag in onze stand informeren over nieuwe producten en scoort de beste beursaanbiedingen!

Dit jaar is het net even anders, daarom hebben wij nog vettere acties bedacht! Bovendien kun jij donderdagavond via onze facebookpagina een livestream volgen waarin wordt uitgelegd hoe je het snelst weer verder kunt rijden als je met pech onderweg komt te staan. Ook wordt er uitgelegd hoe je je ketting onderhoudt, spant en smeert! Bovendien geven wij een motorrijbewijs t.w.v. € 1.500,- * weg! Wij willen met deze acties laten zien dat ook wij uitkijken naar het komende seizoen en klaar staan voor alle bikers die de motorbeurs Utrecht dit jaar moeten missen.

Van 18 t/m 25 februari hebben wij knallende aanbiedingen van o.a. Castrol, Putoline en S100 en natuurlijk hebben ook onze andere merken met een aantal vaste bodemprijzen zoals jullie dat van ons gewend zijn. En vergeet niet om eens te kijken naar onze laag geprijsde speciale motorcycle additieven.

MOTORBEURSAANBIEDINGEN

Castrol Power RS 4T 4 Liter € 27,25,

Castrol Chain Spray O-R € 6,95

Putoline Dirt Bike Super Cleaner € 4,95

Putoline Tech Chain € 11,95

Putoline E10 Fuel Fighter € 7,95

S100 Kettingspray 2.0 400ML + 25% Gratis € 14,95

S100 Kettingspray 2.0 100ML (Navulbaar) € 8,25

S100 Kettingreiniger € 10,75


WIN EEN RIJBEWIJS!

Om het feest compleet te maken, maak jij bij je bestelling bij Oliehandel.NL van 18 t/m 25 februari 2021 kans op een motorrijbewijs. In samenwerking met rijschool Huis In ’t Veld verloot Oliehandel.nl een motorrijbewijs! Wil jij weten hoe? Dat lees je in ons blog https://www.oliehandel.nl/motorrijbewijs


* Heb jij je motorrijbewijs al? Dan is deze prijs in te wisselen tegen een "bergtraining op de motor" voor 2 personen!