Vragen over smeeradvies? Bel met: 088 0323300

Mijn winkelwagen

0
€ 0,00

StarVind hier uw product!

Oliehandel.nl nieuwe hoofdsponsor Indoor Tractorpulling Zwolle

Persbericht:

Onlangs sloot de organisatie van de Indoor Tractorpulling Zwolle een overeenkomst met Oliehandel.nl, die zijn naam aan het evenement zal verbinden dat plaats zal vinden op zaterdag 28 januari 2017 in de IJsselhallen Zwolle.

OLIEHANDEL.NL is een merk onafhankelijke oliehandelaar welke online 25 verschillende merken olie, Equipment en brandstof verkoopt. Daarnaast wordt de webshop ondersteund door binnen- en buitendienst medewerkers, waarmee ouderwetse service in een nieuw jasje wordt gestoken. Met o.a. de merken DCO, Shell, Eurol, Kroon oil, Mobil & Castrol voeren zij een prachtig assortiment voor de agrarische wereld. Het bedrijf is een onderdeel van Oliehandel de Croon b.v. uit Twello, een familiebedrijf wat al sinds 1928 bestaat.

De nieuwe naam van de zaterdageditie van Europa’s grootste indoor Tractorpull zal dan ook “Oliehandel.nl Indoor Tractorpulling” worden, voor de editie in 2017. Op 28 Januari 2017 zal het evenement in de IJsselhallen in Zwolle zijn omgedoopt met de nieuwe naam. Toni Denneboom (IJsselhallen Zwolle) sloot de overeenkomst met Jan de Croon (Oliehandel.nl) waarmee historie en de nieuwste technologie mooi samenkomen met dit evenement! Oliehandel.nl wil met deze sponsoring o.a. een grotere naamsbekendheid in de agrarische wereld verkrijgen. Kortom uw partner voor brandstof en smeermiddelen!

De Farmstock wedstrijden op vrijdagavond 27 Januari a.s. zullen bovendien een nieuwe naam krijgen: hoofdsponsor AGRIO heeft besloten het evenement dan de naam: TREKKERWEB-Indoor Farmstock te geven. Overigens zal aan dit evenement een Truck-klasse worden toegevoegd.

Meer informatie over het evenement is te vinden onder www.indoortractorpulling.nl en www.indoorfarmstock.nl

Oliehandel.nl zal t.z.t met mooie acties komen omtrend dit evenement.

Andere blogitems

Kettingzaagolie!

22 februari 2021

​WIN JE MOTORRIJBEWIJS!

15 februari 2021

MOTORBEURS

15 februari 2021

MILLERS OILS

01 februari 2021