Vragen over smeeradvies? Bel met: 088 0323300

Mijn winkelwagen

0
€ 0,00

StarVind hier uw product!

​OLIE & SMEERMIDDELEN VOOR DE AGRARISCHE SECTOR

De agrarische sector is dé branche bij uitstek waar hoge eisen worden gesteld aan olie & smeermiddelen. De werkomstandigheden zijn vaak extreem. Deze omstandigheden vragen om specifieke producten welke zorgen voor optimaal behoud van (dure) machines.

De machines worden blootgesteld aan alle weersomstandigheden en hebben vaak te maken met zand en water. Dit is van grote invloed op het materieel. Extra goede bescherming is geen overbodige luxe, eerder noodzaak. Met de juiste smeermiddelen voorkom je slijtage en/of stilstand; kosten waar je als ondernemer niet op zit te wachten.

In de webshop van oliehandel.nl vind je de juiste olie- en smeermiddelen voor de agrarische sector. Je kunt hier zoeken op tractor of machine, krijgt dan direct een online advies met uitsluitend producten welke voldoen aan de gestelde eisen van de fabrikant.

Heb je vragen over een toepassing of staat jouw machine er niet tussen? Geen nood, bel met onze gratis advieslijn of stuur een mail met je vraag naar info@oliehandel.nl. Je wordt dan persoonlijk geadviseerd door één van de speciale

agri-adviseurs.

Oliehandel.NL levert het gehele agrarische assortiment aan o.a. loonbedrijven, landbouwmechanisatiebedrijven en eindverbruikers.

Wij bieden altijd de beste producten voor een superscherpe prijs.

Naast de reguliere producten zoals een motorolie, universele STOU olie, hef-achterbrug olie, transmissieolie, hydrauliekolie en vetten, vind je voor de agrarische sector bijzondere producten onder de naam Eurol Specialty. Deze producten zijn bestand tegen extreme drukken, hoge temperaturen en zowel zoet, als zout water. Deze lijn bestaat uit uitzonderlijke smeermiddelen, gebaseerd op de innovatieve Syngis technology. Deze producten staan garant voor lagere onderhoudskosten, een verlengende levensduur en verlaging van energiekosten.

Alles op het gebied van olie, smeermiddelen en brandstof bij één leverancier?

Dat kan bij Oliehandel.NL! Handig toch?

Naast alle smeermiddelen (meer dan 25 merken) leveren wij ook klein materiaal zoals een WD40, PL Lube, melkmachineolie en kettingspray. Vetspuiten, vetslangen of een nieuwe dieselolietank vind je in de uitgebreide en overzichtelijke webshop. Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, betekent bijna altijd de volgende werkdag aangeboden op jouw bedrijf.

Met “Alles” bedoelen we dan ook echt alles, want ja….ook brandstof bestel je eenvoudig en snel op Oliehandel.NL Wil je elke dag op de hoogte worden gehouden van alle lage brandstofprijzen? Meld je dan vooral aan via onze webshop en maak gebruik van een gratis zakelijk account met alle voordelen.

Oliehandel.NL. al 3 generaties lang, de oliespecialist voor de agrarisch sector!

De beste kwaliteit voor de scherpste prijs!

Andere blogitems

Vaarseizoen in zicht!

08 maart 2021

Classic Oils

01 maart 2021

Kettingzaagolie!

22 februari 2021

​WIN JE MOTORRIJBEWIJS!

15 februari 2021

MOTORBEURS

15 februari 2021

MILLERS OILS

01 februari 2021