Vragen over smeeradvies? Bel met: 088 0323300

Mijn winkelwagen

0
€ 0,00

StarVind hier uw product!

Maak uw Oldtimer, motor of hobbyproject gereed voor het voorjaar en bestel uw olie, smeermiddelen en onderhoudsartikelen op Oliehandel.nl! DEEL 1

Eindelijk is de winter dan aangebroken! Koude nachten en heerlijk heldere dagen, kortom het vriest! Er wordt alweer “gevochten” om de eer voor de eerste marathon op natuurijs, maar de echte oldtimer liefhebber doet niks liever dan de kachel aan in de schuur en zijn of haar “liefde” klaar te maken voor het voorjaar, als alle pekel weer van de weg af is. Bij Oliehandel.nl kunt het breedste assortiment olie en smeermiddelen krijgen van NL! Vele merken en verpakkingen zijn leverbaar, merendeel uit voorraad en wij kunnen u altijd voorzien van een betrouwbaar en eerlijk smeeradvies!

De doorgewinterde liefhebber heeft vaak haar of zijn voorkeur voor een merk, voor deze en voor de “nieuwkomers” in dit segment hebben wij een aantal merken uitgelicht met de artikellijn wat voor u interessant kan zijn. Voor vragen kunt u ons bereiken op 088 0323300 of op info@oliehandel.nl In deel 1 de Oldtimer producten

Castrol Classic lijn & motorfietsolie

Castrol is natuurlijk een merk wat bij uitermate bekend is, een uitstekende kwaliteit betreft en voorgeschreven is en was bij vele autofabrikanten. Voor de oldtimerliefhebbers hebben wij de Castrol Classic blikken, vanaf volgende week uit voorraad leverbaar, maar dit staat ook netjes aangegeven bij het product zelf. De olie bevat de specificaties welke standaard voorgeschreven waren destijds. Bekijk hier het assortiment!

Penrite Oil

Een stukje historie, vanaf 1926 leveren zij olie en smeermiddelen voor auto’s en motorfietsen. Het assortiment bevat een complete lijn voor Klassiekers en oldtimers.Moderne oliën zijn meestal niet het meest geschikt voor uw klassieker, hoe goed het product ook is. Deze zijn vaak veel te dun en bevatten veel dopes die onnodig zijn of zelfs averechts kunnen werken in het geval van ouderwetse technieken en materialen. Wij bieden van Penrite diverse gedoopte en ongedoopte motoroliën, versnellingsbak oliën, stuurhuis- en achteras oliën en diverse smeer-vetten aan.

Kroon Oil Classic

De Kroon Oil Classic lijn. Nostalgische blikken, met de kwaliteit olie die u nodig heeft voor uw oldtimer. Deze koopt u bij oliehandel.nl
 . Motorolie, versnellingsbakolie, Stuurbekrachtigingsolie en daarnaast ook Inloop motorolie, Motorspoel olie en Conserveringsolie, om voertuigen veilig op te slaan voor een langere stallingsperiode.
In deze olie zitten de specificities verwerkt van “vroeger”, welke voorgeschreven waren en waar uw auto/motor/boot/tractor zich het lekkerste bij voelt.

Rustyco

Onmisbaar voor iedere liefhebber. Verwijdert roest zonder stralen en bespaart u een hoop ellende! Bekijk de demonstratie video en bestel snel! Leuker kunnen wij het niet maken, wel makkelijker;)

Wynns Loodvervanger

De chemische Wynn’s behandelingen beantwoorden aan de specifieke behoeften van de moderne motoren en beschermen oudere motoren. Bovendien vermindert een groot deel van de Wynn’s behandelingen het brandstofverbruik, een zeer belangrijk aspect in deze tijd van steeds stijgende energieprijzen. De loodvervanger beschermt uw kleppen en slijtende delen in de motor.

Pecrogold

Heeft u een petroleum of Zibro kachel in de schuur? Bestel makkelijk en snel bij oliehandel.nl