Vragen over smeeradvies? Bel met: 088 0323300

Mijn winkelwagen

0
€ 0,00

StarVind hier uw product!

Oliehandel.nl, uw partner voor uw Oliefilter, brandstoffilter, luchtfilter & interieurfilter.

Medio April staat bij Oliehandel.nl het complete MANN filter assortiment online. Gedeeltijdelijk uit voorraad leverbaar en het overige met levertijden van 1-3 werkdagen (staat aangegeven bij het product). Dus uw oliefilter, brandstoffilter, interieurfilter & luchtfilter schaft u tegelijkertijd aan met de juiste olie voor uw voertuig of machine. Ons assortiment bestaat straks uit meer dan 4500 artikelen in het filter assortiment. Daarnaast kunnen wij u een filter advies geven voor uw voertuig, aan de hand van een tool en via de mail of telefonisch. Mijn collega's zijn vol overgave bezig om alles in te delen in de juiste groepen en de prijsstelling te activeren voor de zakelijke klanten.

Waarom hebben wij gekozen voor Mann filters?

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Oliehandel.nl. Ooit ben ik in het verleden is op bezoek geweest bij een filterfabriek van Mann. Het was een "saai" maar indrukwekkend bezoek. Hoe dat kan? Nou, een filter is niet echt een interessant product om naar te kijken….. Maar de manier waarop het tot stand komt en met welke precisie, is een proces om bij te watertanden:) Kortom… Van de ontwikkeling tot het produceren van een filter, op een zeer efficiënte manier, waar controle en kwaliteit het uitgangspunt is… Kan ik u zeggen dat de Mann-filters van uitstekende kwaliteit zijn!

Met een aantal tools kunt u snel uw juiste filter vinden:

Aan de hand van uw voertuig/machine een lijst met de benodigde filters.

Omnummeren van uw filter.

Als bedrijf uw filters bij Oliehandel.nl kopen? JAZEKER!

Heeft u al een account? Als u dit heeft of aanmaakt op onze homepage, kunt u profiteren van extra korting! Gebruikt u filters voor wederverkoop? Neem contact met ons op en kijk wat de mogelijkheden zijn bij grotere afnames tegelijk.

Dus Oliehandel.nl is ook het adres voor uw oliefilter, brandstoffilter, luchtfilter en interieurfilter!

Jan de Croon jr

Oliehandel.nl