Vragen over smeeradvies? Bel met: 088 0323300

Mijn winkelwagen

0
€ 0,00

StarVind hier uw product!

Oliehandel.nl containers op zee? #datlooptgesmeerd

De motorbeurs zit er weer op! Wat een fantastische beurs hebben we gedraaid. Een hele hoop leuke klanten op onze stand gehad, die bestelden, hun verhaal deden of iets vertelden over hun passie waar onze producten in gaan. Daarnaast hoorden we wat er bijvoorbeeld niet goed was gegaan, maar ook dat er heel veel super tevreden waren met onze service!!! Dus die 9,2 als klant beoordeling werd daar ook weer onderbouwd....

Een compliment voor ons team en daar kunnen wij eigenlijk alleen maar trots op zijn.... Want 2016 was een jaar waarin we heel, heel veel nieuwe klanten hebben mogen verwelkomen!

Dat is SUPERVET, maar hoe meer klanten hoe lastiger het wordt om iedereen super tevreden te houden, dus weer een mooie uitdaging voor ons team.

Vanmorgen kregen we onderstaande foto op de mail, zodadelijk meer daarover...

Die uitdaging voor 2017 houden we er sowieso in, want:

  1. We komen binnenkort met een nieuwe webshop van Oliehandel.nl met als insteek het beste online platform ter wereld (is dat brutaal, nee toch....) waar je super makkelijk online uw olie kan bestellen, met een adviseur (voor vele merken) die u online al zover helpt dat u ons nog minder zult gaan bellen!!! Dat mag natuurlijk altijd, want we blijven u telefonisch uiteraard helpen.
  2. U zult ons weer zien op vele evenementen en beurzen. We houden graag contact met de klant, wat is er dan beter om die in de juiste setting te ontmoeten..
  3. Hoe kunnen we 2017 nog succesvoller maken dan 2016? Dat is idd een hele uitdaging, maar daar hebben we de afgelopen maanden al uitgebreid over nagedacht... Het assortiment olie wordt uitgebreid en daarnaast zullen we ons focussen op diverse nieuwe markten waar u ons nog niet of weinig in tegen kwam!
  4. Er is een schip onderweg vanuit Dubai zoals u wellicht had gezien op de foto... We kregen deze foto toegestuurd van de sjeiks uit Dubai (autorai 2015) en wachten maar af tot we deze kunnen afhalen uit de Rotterdamse haven.... Een orderbon hebben we nog niet gehad, en een bestelling is niet geplaatst.. Dus wat het is.... Voordeel voor u wellicht.... We zullen het zien....
Wij hopen u weer te zien in 2017 op een van de beurzen, events of in onze orderlijsten in de backoffice! Wij gaan snel verder met de orderafwikkeling van de Motorbeurs Utrecht en wensen u een fijne dag!

Met gesmeerde groet,

Jan de Croon jr

Oliehandel.nl