Vragen over smeeradvies? Bel met: 088 0323300

Mijn winkelwagen

0
€ 0,00

StarVind hier uw product!

SMEERMIDDELEN EN ONDERHOUDSPRODUCTEN VOOR VRACHTWAGENS OLIEHANDEL.NL IS SPECIALIST!

SMEERMIDDELEN EN ONDERHOUDSPRODUCTEN VOOR VRACHTWAGENS

Met de vlam in de pijp... Naar Oliehandel.nl! Oliehandel.nl is ook in de transportsector dé webshop voor smeermiddelen, brandstof en additieven. Bijvoorbeeld voor jouw geliefde vrachtwagen of truck. Olie voor je vrachtwagen of truck nodig

? Als de gesmeerde bliksem naar Oliehandel.nl!

STUKJE TRUCK-THEORIE

Er is een wereld aan merken motorolie voor vrachtwagens. Oliehandel.nl vat het even kort voor je samen. Zo zijn we ook wel weer.

A– LPG en benzine(vonk)motoren

B– Diesel personenauto’s en bestelwagens

C– Motoren met uitlaatgasnabehandelingssystemen als katalysatoren en routfilters

E– Heavy duty vrachtwagen motoren

We zoomen in op de E motorolieën. Types E4, E6, E7 en E9 zijn special ontwikkeld voor heavy duty vrachtwagenmotoren. Heavy duty olie bevat minder sulfaat, zwavel en fosfor. Bovendien gaat het slijtage tegen.

WIL JE GEEN PECH GEVAL? CHECK JE ONDERHOUDSINTERVAL

Euro 6 motoren kennen geen genade wat betreft hun onderhoudsinterval. Fabrikanten kennen een minimale tolerantie. Dat blijkt uit cijfers van ADAC Truck Service, welke een stijgend aantal motorschades registreert. Dit omdat in vele gevallen het rode onderhoudslampje te lang genegeerd wordt. Gevolg? Peperdure motorschade. Ook het type olie wat gebruikt wordt is van levensbelang: de vrachtwagenmotoren slikken ongespecificeerde olieën slecht.

HOLY MOLY… WELKE VRACHTWAGENOLIE?!

Het unieke aan Oliehandel.nl is, is dat wij merkonafhankelijk zijn. Oliehandel.nl kan conform de voorschriften van vrachtwagenfabrikanten diverse merken truckolieën direct uit voorraad leveren. Met de juiste kennis van zaken over bijvoorbeeld merken als Shell, Eurol, Mobil en ons private label DCO kunnen wij elke truck of vrachtwagen bedienen.

ADVIES NODIG?

Naast de instructies in het boekje van de fabrikant kun je via onze online adviseur de juiste producten opsnorren. Liever telefonisch contact? Ons team van adviseurs staan voor je klaar. Bel met Oliehandel.nl en wij adviseren je de juiste vrachtwagenolie.

#datlooptgesmeerd

Andere blogitems

Kettingzaagolie!

22 februari 2021

​WIN JE MOTORRIJBEWIJS!

15 februari 2021

MOTORBEURS

15 februari 2021

MILLERS OILS

01 februari 2021