Trucks

Op zoek naar olie smeermiddelen en/of smeervet voor uw vrachtwagen of truck? Oliehandel.nl is de specialist. Vele merken leveren wij uit voorraad, geven u advies op maat ! Een compleet smeermiddel programma bieden wij u aan voor uw bedrijf en/of wagenpark! Kwaliteit altijd op nr. 1 en daarnaast rekening houdend met uw portemonnee, dat is Oliehandel.nl

Wij horen graag van u, en leveren bedrijven met uw eigen zakelijk account op Oliehandel.nl nog scherper.

#datlooptgesmeerd

Trucks
Filter uw keuze
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter uw keuze
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Olie en smeermiddelen voor trucks

De juiste olie voor uw truck is van vitaal belang. Het zorgt voor een efficiënte werking van de motor en beschermt tegen slijtage en oververhitting. Kwaliteitsolie minimaliseert wrijving, verbetert de brandstofefficiëntie en verlengt de levensduur van de motoronderdelen. Bovendien helpt het bij het handhaven van een schoon motormilieu door afzettingen en verontreinigingen te verminderen.

Verschillende soorten smeermiddelen

Bij Oliehandel.nl vindt u:

  • Motorolie: Voor een soepele motorwerking.
  • Transmissieolie: Voor optimale versnellingsbakprestaties.
  • Hydraulische olie: Voor betrouwbare hydraulische systemen.

Topmerken beschikbaar

Wij bieden hoogwaardige oliën van merken zoals Castrol, Mobil, Shell en Total, bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid.

Onderhoudstips voor trucks

Regelmatig onderhoud, zoals het tijdig vervangen van motorolie en filters, is essentieel voor een lange levensduur van uw truck. Controleer ook andere vloeistoffen zoals rem- en koelvloeistof.

Whatsapp