0W40

De 0W40 motorolie is samengesteld uit een ideale mix van synthetische basisoliën. Het is een olie met een hoge viscositeitswaarde, ontwikkeld om zowel prestaties te verbeteren als slijtage te verminderen. Het is zowel geschikt voor moderne voertuigen als voor wie een uitstekende olie wenst voor zijn voertuig.

 

Filter uw keuze
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter uw keuze
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom 0W40 motorolie?

De 0W40 olie is een hoge kwaliteitsolie en helpt om motorslijtage te voorkomen. Bovendien houdt het verontreinigende stoffen weg bij de motoronderdelen en garandeert het ideale prestaties bij zowel koude als warme omgevingstemperaturen - zowel bij het opstarten als tijdens de motorprestaties. Het is een olie gebruikt door vele autofabrikanten en dus een garantie voor succes. De meeste fabrikanten voorzien ook een ideale oxidatiestabiliteit om zowel de motor schoon te houden als een lange levensduur te garanderen.

0W40 Olie bij oliehandel.nl

Wij hebben voor u een uitgebreid aanbod aan 0W40 olie, onder andere de meest populaire merken zoals Castrol 0W40 , Mobil 0W40 , Kroon Oil 0W40 en Eurol 0W40 zijn vlot leverbaar en speciaal ontworpen om aan al uw noden tegemoet te komen. Ook voor olie met andere viscositeit kunnen wij u helpen. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze 10w40 olie.

Meer zelfs: indien u vandaag voor 15uur bestelt, dan leveren wij de 0W40 motorolie morgen bij u thuis (indien voorradig, gratis levering vanaf €19.95).

U kan ons bovendien altijd contacteren bij eventuele vragen, wij zijn en blijven uw partner in uw zoektocht naar brandstoffen en smeermiddelen.


Populaire merken met 0W40 olie:
Castrol 0W40 | Mobil 0W40 | Kroon Oil 0W40 | Eurol 0W40

 

Whatsapp