2-Takt

Ben je op zoek naar 2-takt (tweetakt) motorolie? Dan ben je hier bij ons op het juiste adres!

 

Filter uw keuze
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter uw keuze
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Over 2-takt olie

Tweetakt olie is geschikt voor de smering en bescherming van diverse vervoersmiddelen met een 2-takt motor. Zo is het bruikbaar voor boten,(cross)motors, brommers en scooters. Een kenmerk van 2-takt motors is dat ze de benzine en de olie tegelijkertijd verbranden, en dat betekent dat deze motors flink wat olie verbruiken. Het is belangrijk dat er goede olie in de motor zit, om koolaanslag in het motorblok te voorkomen of te verminderen. Hoe beter de olie, hoe beter de verbranding daarvan, en hoe minder slijtage in het motorblok er plaats vindt.

Merken 2-takt motorolie

Wij hebben de beste merken 2-takt olie in ons assortiment. Zo hebben wij onder meer Eurol, Castrol, Kroon Oil en Motul. Ook voor 4-takt motoren hebben wij een uitgebreid assortiment motorolie, kijk hiervoor naar ons 4-takt assortiment.

Verzending

Heb je vragen of wil je advies over de olie? Wij staan van maandag t/m vrijdag klaar om je vragen te beantwoorden op 088-0323300. Bestel je de olie voor 15:00 dan wordt deze, indien voorradig, dezelfde dag al naar u toe verzonden! Bestellingen vanaf €50,00 worden zonder kosten verzonden. Dus maak je keuze en bestel snel en gemakkelijk bij oliehandel.nl

Whatsapp