5W30 olie

5W30 olie kopen

De 5W30 olie is een zogenaamde multigrade olie en kan in de zomer en in de winter gebruikt worden. Deze olie is geschikt voor zowel benzine- als dieselmotoren. De 5W olie kun je in de winter gebruiken tot een temperatuur van ongeveer -25 °C. Het getal 30 geeft de viscositeit (stroperigheid) aan van de olie aan bij 100 °C . Deze olie is dus bij hoge temperatuur wat dunner dan bijvoorbeeld de 5W40.

 

Filter uw keuze
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter uw keuze
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom 5W30 motorolie?

De olie is uitermate belangrijk voor machines en motoren. Het is niet alleen een smeermiddel, maar houdt de motor bijvoorbeeld ook schoon en voert warmte af. Wat voor uw machine of voertuig de juiste motorolie is, hangt af van waarvoor je de olie wilt gebruiken. Fabrikanten adviseren veelal welke olie voor een voertuig of machine het best geschikt is.

5W30 olie bij oliehandel.nl

Oliehandel.nl is een onafhankelijke leverancier en bij ons heb je de keus uit een ruim assortiment 5W30 motorolie van verschillende leveranciers. Weet je het niet zeker en wil je advies? Neem gerust contact met ons op, onze vakkundige medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Bestellen gaat snel en gemakkelijk in onze shop en als je 5W30 motorolie voor 15:00 uur bestelt, wordt je bestelling vandaag nog verzonden.

 

Populaire merken met 5W30 olie:
Eurol 5W30 | Kroon Oil 5W30 | Shell 5W30 | Castrol 5W30

Whatsapp