Vragen over smeeradvies? Bel met: 088 0323300

Mijn winkelwagen

0
€ 0,00

StarVind hier uw product!

Castrol - Olie koop je online bij Oliehandel.nl

Castrol is het wereldwijd verkochte Britse merk motorolie, van de bekende gouden jerrycan. De olie wordt geproduceerd door de Wakefield Oil Company die al sinds 1899 olie produceert. Het merk Castrol is vernoemd naar de wonderolie (“castor oil” in het Engels) die de onderzoekers aan de olie toevoegden. Sinds 2000 is Castrol een onderdeel van BP.

Voor elke klus een soort Castrol Olie

Castrol Olie beperkt zich niet tot motorolie voor automotives en motorfietsen, maar het merk produceert talloze soorten olies voor verschillende doeleindes in zowel huishoudelijke als industriële context. Denk bijvoorbeeld aan olie voor het onderhoud van industriële turbines en olie die voor trucks en schepen wordt gebruikt, maar ook aan smeermiddelen, koelvloeistof, en gebruik voor in de schoonmaak.

Castrol Olie koopt u bij OlieHandel.nl

Wilt u Castor Olie kopen? Dan bent u bij oliehandel.nl aan het juiste adres! Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende soorten Castrol oliën die u hier kunt bestellen. Bij onze klanten is vooral Castrol Edge zeer populair! Als u vragen heeft over de oliën staan wij voor u klaar met deskundig advies. Wilt u de olie snel in huis hebben? Bestel dan bij oliehandel.nl: als u voor 15:00 bestelt, heeft u het product morgen in huis. Bestellingen vanaf €39,95 worden zelfs gratis bezorgd!

Lees meer Inklappen

Selecteer subcategorie van Castrol


Productenoverzicht

Castrol Hysol 31 BF 60L
Hysol 31 BF 60L
Vanaf € 663,81 p/st
Castrol Magna 2
Magna 2 20L
Vanaf € 132,95 p/st
Castrol DWF Spray
DWF Spray
Vanaf € 9,05 p/st
Stel een vraag
Geef je mening