Nautic transmissie olie

Bent u op zoek naar kwalitatieve transmissie olie? Dan bent u in de webshop van Oliehandel.nl aan het juiste adres. In onze webshop kiest u namelijk uit een uitgebreid assortiment. Wilt u graag meer weten over de transmissie olie uit ons assortiment? Lees dan onderaan deze pagina verder. Daar vertellen we u graag meer. 

Filter uw keuze
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter uw keuze
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is transmissie olie?

Transmissie olie is een smeermiddel dat ervoor zorgt dat de bewegende delen in de versnellingsbak gesmeerd worden. Denk aan tandwielen en schakelvormen. Als u deze onderdelen goed smeert met transmissie olie, voorkomt u dat ze vroegtijdig gaan slijten. Daarnaast zorgt transmissie olie voor een soepele en precieze overgang tussen versnellingen.

 

Wanneer moet u de transmissie olie vervangen of verversen?

Het bijvullen of verversen van transmissie olie is minder vaak nodig dan bij bijvoorbeeld motorolie. Het product moet u ongeveer een of twee keer in het levensjaar van de auto vervangen.  In het garantie- of serviceboekje van de auto staat het vervangingsinterval aangegeven. Zowel in aantal kilometers of in verstreken tijd, waarbinnen verversing plaats moet vinden.

Welk product heeft u nodig?

Welk soort transmissie olie u nodig heeft, hangt af van het type auto. Daarom is het erg belangrijk om vooraf goed uit te zoeken welke versnellingsbakolie u nodig heeft. Als de verkeerde transmissie olie wordt toegevoegd, kan dit namelijk voor schade zorgen. Er zit met name een groot verschil tussen het type olie bij auto's met een handgeschakelde en automatische transmissie.

 

Transmissie olie kopen bij Oliehandel.nl

Bent u van plan om transmissie olie te bestellen? Dan bent u in de webshop van Oliehandel.nl aan het goede adres! Plaats de producten die u gaat bestellen in de digitale winkelwagen. Vervolgens kiest u uit een van de verschillende, veilige betaalmethodes. Plaatst een bestelling voor 15.00 uur? Dan ontvangt u uw bestelling de volgende werkdag al op het door u opgegeven afleveradres. Wist u dat u daarnaast profiteert van gratis verzending bij bestellingen met een bestelwaarde van €125,- of meer?

 

Wilt u graag meer weten?

Wilt u graag meer weten over transmissie olie uit ons assortiment? Of heeft u nog een vraag over de toepassing van de verschillende producten? Dan staan onze medewerkers met veel enthousiasme voor u klaar. Van maandag tot en met vrijdag zijn we telefonisch bereikbaar. U neemt contact met ons op door te bellen naar +31 (0)88 0320 300.

 

U kunt ons uiteraard ook een e-mail sturen. Dit doet u naar info@oliehandel.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Onze medewerkers staan met veel enthousiasme voor u klaar. We beantwoorden uw vragen graag!

Whatsapp