Het team van oliehandel.nl

Met plezier naar het werk, klanten het beste willen leveren en bijdragen aan een steeds verder groeiende webshop, dat is werken bij Oliehandel.nl!

Ons team bestaat uit enthousiaste en toegewijde medewerkers, die stuk voor stuk sterk zijn in een eigen specialisme. Verkoop, orderbegeleiding, vormgeving en business development. Onderstaand overzicht biedt je de mogelijk om direct in contact te komen met de juiste persoon. Houd rekening met onze werktijden; maandag t/m donderdag van 8.00 - 18.00 uur en vrijdag van 8.00 - 17.00 uur. Natuurlijk is het mogelijk dat de medewerker die je zoekt nét even van zijn of haar plek is. Je wordt dan te woord gestaan door een collega die op dat moment wél telefonisch beschikbaar is.

 • Jan de Croon JR.

  Algemeen directeur

  Onder leiding van Jan de Croon jr. staat er elke dag een team klaar met als doel om Oliehandel.nl gesmeerd te laten lopen!

 • Wim Beltman

  Vertegenwoordiger

  Onze vertegenwoordiger Wim Beltman, agrarisch liefhebben in hart en nieren staat klaar voor al uw vragen over olie en smeermiddelen met betrekking tot de agrarische sector.

 • Wilco Temmink

  Vertegenwoordiger automotive/industrie

  Wilco Temmink loopt al jaren mee bij Oliehandel.nl en hij weet precies hoe het reilt en zeilt in de wereld van olie en smeer-middelen. Voor al uw zakelijk vragen over automotive/industrie kunt u terecht bij Wilco!

 • Sandra Heijne

  Administratief medewerkster

  Sandra Heyne is niet meer weg te denken. Van telefoon opnemen tot aan het maken van jaarverslagen, daar draait Sandra haar hand niet voor om!

 • Caspar Rodijk

  Administratief mederwerker

  Caspar Rodijk houdt zich als boekhouder bezig met de cijfers. Daarnaast onderhoudt hij het contact met onze debiteuren en crediteuren.

Whatsapp