Brommer olie

Bent u op zoek naar hoogwaardige en betrouwbare brommer olie? Dan bent u bij Oliehandel.nl aan het juiste adres. Met een uitgebreid assortiment heeft u keuze uit verschillende producten. Wilt u meer weten over de brommer olie uit ons assortiment? Lees dan verder. Onderaan deze pagina vertellen we u graag meer over de brommer olie

Filter uw keuze
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter uw keuze
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Welke olie in uw brommer?

Met brommer olie wordt de olie voor in het motorblok of voor het oliereservoir bedoelt. De juiste kwaliteit is van enorm belang voor uw brommer. Het zorgt namelijk voor de juiste smering en voor de juiste verbranding in het motorblok. De juiste brommer olie verlengt de levensduur van uw scooter, bromfiets of snorfiets. In het assortiment van Oliehandel.nl heeft u keuze uit verschillende soorten brommer olie. Olie voor de brommer kunt u onderscheiden in tweetakt en viertakt olie.

In de meeste gevallen kunt u het beste vol synthetische olie kopen. Dat komt omdat deze beter bestand is tegen langdurige hoge temperaturen. Normale of half synthetische olie is gevoeliger voor grote temperatuurschommelingen.

Brommer olie 2-takt

In het assortiment van Oliehandel.nl heeft u keuze uit verschillende soorten 2-takt brommer olie. 2-takt wordt verbrand in de cilinder, daardoor heeft het ook invloed op de prestaties. Een goede 2-takt zorgt voor een betere verbranding, minder roestaanslag en zorgt ook voor minder rook uit de uitlaat. Als u de juiste brommer olie gebruikt, vindt er ook minder onnodige slijtage plaats.

Brommer olie 4-takt

4-takt olie is in feite motorolie. Deze olie kunt u peilen, om zo het vloeistofniveau te controleren. Het is belangrijk dat er genoeg olie in uw motorblok zit. Te weinig 4-takt is niet goed, maar als u teveel gebruikt is dit ook niet verstandig. Met uw pijlstok kunt u het niveau goed bepalen.

Het verschil tussen 2-takt en 4-takt

Er is een groot verschil tussen de twee soorten oliën. Dat komt omdat 2-takt wordt vermengd met benzine door de oliepomp. Het wordt in feite dus verbrand door de motor. 4-takt wordt alleen gebruikt om het motorblok te smeren. Dit verbrandt niet in de motor.

Brommer olie kopen bij Oliehandel.nl

Wilt u brommer olie kopen? Dan bent u in onze webshop zeker aan het juiste adres! Kies de producten die u nodig heeft en plaats ze vervolgens in uw winkelwagen. Plaatst u een bestelling voor 15.00 uur? Dan zijn de producten, wanneer voorradig, de volgende dag bij uw opgegeven afleveradres. Wist u dat u profiteert van gratis verzending bij bestellingen vanaf €125,-?

Wilt u meer weten?

Heeft u behoefte aan meer informatie over de brommer olie uit ons assortiment? Of heeft u vragen over het product dat u wilt aanschaffen? Bij Oliehandel.nl helpen we u dan graag verder. Op onze veelgestelde vragen pagina kunt u antwoord vinden op veel van uw vragen. Staat uw vraag hier niet tussen of heeft u behoefte aan meer informatie? Dan helpen we u graag!


Oliehandel.nl is op werkdagen telefonisch bereikbaar tot 17.00 uur op +31 (0)88 0323 300. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@oliehandel.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Bij Oliehandel.nl staan we graag voor u klaar!

Whatsapp