Blog

Oliehandel.NL over park- en tuinmachines

Olie & Smeermiddelen voor Tuinmachines

 

Voor tuin- en parkmachines zijn er verschillende smeermiddelen op de markt welke voldoen aan alle eisen van tuinmachine-fabrikanten. Vanzelfsprekend is het bij deze machines ook van belang de juiste smeermiddelen te gebruiken. Dit resulteert in minder slijtage en daarmee een langere levensduur.

Lees meer

Castrol

CASTROL

 

Wij van Oliehandel.nl verkopen heel veel verschillende merken smeermiddelen. Zo vind je bij ons ook het wereldbekende merk Castrol.

Lees meer

Terras- en fietsseizoen!

Terras- en fietsseizoen is geopend!

De terrassen gaan weer open! Bovendien staat het mooie weer voor de deur, de natuur is op z’n mooist….! Tijd om dat stalen ros uit de schuur te halen; tijd om er weer lekker op uit te gaan met de fiets. Om niet voor vervelende verrassingen te komen staan, is het slim om je fiets klaar te maken voor een nieuw terras- en fietsseizoen.

Lees meer

Voorjaar en motorrijden

VOORJAAR & MOTORRIJDEN

We hebben dit jaar al heel even mogen proeven van het mooie weer, maar het echte voorjaar staat voor de deur. Dit betekent dat motorrijders staan te popelen om de weg op te gaan. Om te kunnen genieten van de vrijheid en hun motor.

Lees meer

Welke olie moet er in mijn boot?

 

 

Het vaarseizoen begint weer!

Welke olie heb ik nodig voor mijn boot? Dat is één van de meest gestelde vragen in deze periode. Wanneer wij advies geven voor een marine-olie volgt direct de tweede vraag; Zit er verschil tussen een motorolie voor een boot en een motorolie voor een auto?

Lees meer

Nieuwe Webshop!

Wij van Oliehandel.NL hebben wat te vieren! Onze nieuwe webshop is online! Dat betekent heel veel extra gemak voor al onze klanten.

Lees meer

Tips en Trucks

Een truck is het visitekaartje van een bedrijf. Je komt beter voor de dag met een schone glanzende vrachtwachtwagen. Voor het wassen en onderhoud van je vrachtwagen zijn er veel verschillende producten te koop. In deze blog vertellen wij je meer over deze producten en het gebruik hiervan.

Lees meer

Tuinmachines


Onderhoud is belangrijk voor duurzaamheid en het goed functioneren van tuingereedschap.

Goed onderhouden gereedschap werkt beter, gaat langer mee en is beter voor het milieu.

Hoe kan je tuinmachines en gereedschappen goed onderhouden?

Lees meer

Overname Motorketting.nl door de Croon b.v. (Oliehandel.nl)


Motorketting.nl, is een afdeling binnen Köbo Nederland B.V. en dit is een Technical Center van de Rubix Group, een internationale speler op het gebied van aandrijftechniek in de industriële sector. Gebaseerd op een meer dan 90-jarige ervaring. Door verandering in de strategie is eind 2020 besloten om de webshop activiteiten af te stoten.

Lees meer

1 2 3 4 5 ... 33 Next Page

Whatsapp