Blog

Toeren met je oldtimer

Oldtimer tourrit

Nu het zonnetje weer schijnt en de temperaturen ruim boven 20 graden is, is het perfect weer om te rijden met je oldtimer!

Hoe fijn is het om tijdens de zomer te toeren?

 

Lees meer

Boot & Vakantie

Boot & Vakantie

De vakantie staat weer voor de deur! Voor bootliefhebbers de tijd om de boot aan een laatste inspectie te onderwerpen, om zorgeloos te kunnen varen tijdens de vakantie.

Lees meer

Putoline Oil

PUTOLINE

Al sinds 1970 biedt Putoline Oil uitsluitend producten voor gemotoriseerde tweewielers. En daarmee onderscheiden zij zich van andere bekende merken. Het assortiment bestond in het begin uit alleen maar smeermiddelen voor fietsen en bromfietsen. De oprichter van het merk had echter een passie voor de MX en daarom werd het assortiment  al snel uitgebreid met specifieke producten voor MX-motoren. Putoline Oil groeide uit tot een begrip voor de motorrijder.

Lees meer

BBQ & Ontvetten

BBQ & Ontvetten

Je verwacht misschien niet direct een link tussen de webshop Oliehandel.NL en jouw barbecue. Toch zou je als fanatieke "grillmeister" even de moeite moet nemen om deze blog te lezen. Het schoonmaken van je barbecue wordt na het lezen van dit blog een stuk gemakkelijker!

Lees meer

Goed voorbereid op vakantie met Oliehandel.NL

Goed voorbereid op vakantie met Oliehandel.NL

Een gesmeerde vakantie begint met een goede voorbereiding. Daarom is het verstandig om je auto goed klaar te maken voor de reis. Wij van Oliehandel.NL helpen je graag op weg!

Lees meer

DCO Private Label

Onze eigen trots: DCO Olie & Vetten 

Tijd voor een blog over onze eigen trots: DCO - De Croon Olie!

De webshop Oliehandel.NL is opgericht vanuit De Croon Oliehandel. Er is vanuit DCO (De Croon Oliehandel) een rijke historie met veel kennis in huis, een ruime voorraad en een team van medewerkers die nauw betrokken zijn bij het beleid en de uitvoering van deze formule. Er wordt gedacht en gehandeld vanuit een “platte” organisatie, waar iedereen de handen uit de mouwen steekt! Flexibiliteit, service gericht, scherpe prijzen, kennis van zaken en afspraken nakomen, zijn dan ook de belangrijkste peilers van de onderneming! Dit resulteert in een grote voorsprong t.o.v. de concurrentie.

Lees meer

Producten voor je cabrio

​​​

Producten voor je cabrio bij Oliehandel.nl

Cabriolet. De wind door je manen of over je kale bolletje, zonnetje hoog aan de hemel en een leuke dame of heer op de bijrijdersstoel. Ideaal plaatje voor de zondagmiddag hè? Oliehandel.nl is stapelgek op cabrio's. Naast blitse bengels zijn dit jongens die je goed moet onderhouden. Het onderhoud aan je cabrio is belangrijk, onder andere het onderhoud aan je cabriokap. Onderhoudsmiddelen voor je cabrio scoor je bij Oliehandel.nl !

Lees meer

Porsche-specificaties

Porsche specificaties A40, C20, C30 & C40.

Porsche heeft verschillende goedkeuringen waaraan een motorolie voor Porsche moet voldoen. Porsche gebruikt de goedkeuring A40,C30 & C20.

We leggen in deze blog op eenvoudige wijze uit waar deze specificaties voor staan. Je kan deze aanduiding splitsen in een letter en een cijfer.

Lees meer

Ontvetten en onderhoud

Ontvetten bij onderhoud

We kennen het allemaal…onderhoud en/of reparaties uitvoeren betekent vaak dat er grondig ontvet moet worden. Het schoonmaken is doorgaans niet het leukste werk. Maar met de juiste middelen in huis kan dat een stuk makkelijker gaan.

 

Lees meer

MOTOREX

Motorex ….kwaliteit uit Zwitserland.

Het Zwitserse merk Motorex levert al meer dan 100 jaar producten en diensten van de hoogste kwaliteit. Die  topkwaliteit en ervaring maken Motorex tot een betrouwbare partner van Oliehandel.nl. Een heel mooi merk met prachtige producten voor professionele en recreatieve gebruikers in de motorsport en voor eigenaren van classic cars.

Lees meer

1 2 3 4 5 ... 34 Next Page

Whatsapp