ATF Mineraal

Bent u op zoek naar ATF mineraal van hoge kwaliteit? In de webshop van Oliehandel.nl bent u aan het juiste adres! Bij ons kiest u namelijk uit een divers assortiment met kwalitatieve producten, waaronder dit ATF mineraal. Benieuwd naar het gehele assortiment? Bekijk dan deze pagina. Onderaan deze pagina vertellen we u graag meer over het product.

Filter uw keuze
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter uw keuze
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is ATF mineraal

Een Automatische Transmissie Vloeistof op basis van minerale oliën, is een specifieke variant van de ATF die minerale basisoliën als hoofdbestanddeel bevat. De minerale oliën uit ATF mineraal worden gecombineerd met zorgvuldig geselecteerde additieven om de gewenste eigenschappen te verkrijgen. ATF Mineraal wordt vaak beschouwd als de traditionele of basisvorm van transmissievloeistof. Het wordt gebruikt in automatische transmissies van voertuigen. Denk aan de smering van bewegende onderdelen, koeling van de transmissie, bescherming tegen corrosie en het verbeteren van de algehele prestaties van de transmissie.

De vloeistof is vaak rood of groen van kleur. Gaat u aan de slag met dit product? Dan is het van belang dat u het juiste type ATF mineraal gebruikt. De fabrikant van het voertuig geeft vaak aan welk product wordt aanbevolen. Gebruikt u het verkeerde product? Dan kan dit leiden tot storingen of schade aan de transmissie.

ATF mineraal in bulk

In onze webshop heeft u de mogelijkheid om ATF mineraal in bulk te bestellen. Vanaf 500 liter is dit mogelijk. Als u bulk bestelt, maken we altijd een offerte op maat. Deze offerte is uiteraard gebaseerd op het product dat u op het oog heeft. Besluit u om bij ons te bestellen? Dan komen we het bij u leveren met onze tankwagen. Hierdoor pompen we het in de opslag van uw tank. Kies in onze webshop uit de volgende soorten ATF mineraal:

  • ATF II D;
  • ATF III F.

ATF mineraal bestellen bij Oliehandel.nl

Wilt u ATF mineraal bestellen? Bij Oliehandel.nl bent u in goede handen. Plaats de producten die u gaat bestellen in uw digitale winkelwagen. Daarna heeft u keuze uit een van de verschillende, veilige betaalmethodes. Als u een bestelling heeft geplaatst, kunt u dit product binnen één tot drie werkdagen op het door u opgegeven afleveradres verwachten. Daarnaast kunt u ook profiteren van gratis verzending. Bij bestellingen met een bestelwaarde van €125,- of meer betaalt u geen verzendkosten.

Wilt u graag meer weten?

Heeft u vragen over de verschillende producten uit ons assortiment? Of wilt u dat we een offerte op maat voor u maken? Bekijk de productpagina’s of neem een kijkje op de veelgestelde vragenpagina. Uiteraard staan onze medewerkers ook met veel enthousiasme voor u klaar.

Van maandag tot en met vrijdag zijn we telefonisch en per e-mail bereikbaar. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar +31 (0)88 0320 300. Stuurt u liever een e-mail? Geen probleem! Mail naar info@oliehandel.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Onze medewerkers staan met veel enthousiasme voor u klaar.

Whatsapp