Oest

Met Oest Oecomix 2Takt en Oest Oecokraft 4Takt wordt het vermogen van de motor verhoogd en de levensduur ervan duidelijk verlengd. Door het geoptimaliseerde startgedrag en de zuivere verbranding is een uitstekende zuiverheid van de motor gegarandeerd. Gevaren voor de gezondheid en belastingen voor mens en natuur worden geminimaliseerd door het gebruik van Oest alkylaat brandstoffen.

Lees u voor de aanschaf van brandstof goed in via onderstaande formulieren:

Formulier 1.

Formulier 2.

*Brandstoforders worden i.v.m. ADR transport in NL op woensdag en vrijdag aangeboden door Transmission.(Levertijd 1 werkdag) Voor België geldt dit op donderdag en maandag. (Levertijd 2 werkdagen)

Filter uw keuze
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter uw keuze
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is Oest?

 

Heeft u een tweetakt- of viertaktmotor en bent u op zoek naar een alternatief voor benzine? Dan is Oest waarschijnlijk de oplossing die u zoekt. Dit alternatief op benzine bevat geen schadelijk benzeen, stinkt niet en is daarnaast minder vervuilend voor mens en milieu. Het product is klaar voor gebruik en is verkrijgbaar in voor tweetaktmotoren en viertaktmotoren. Beide producten zijn geschikt voor verschillende apparaten en motoren van verschillende merken. We zetten de voordelen van Oest benzine graag voor u op een rijtje:

  • De smering is uitstekend;
  • Het product houdt de motor schoon;
  • Werkt optimaal: zowel bij lage als hoge motortemperaturen;
  • Het verlengt de levensduur van de motor;
  • Is vrij van schadelijke stoffen, zoals benzeen;
  • Bevat een minimale hoeveelheid zwavel en aromaten;
  • De uitlaatgassen zijn bijna geurloos;
  • Het product heeft een restloze verbranding zonder rook;

 

Oest Oecomix: voor tweetaktmotoren

De Oecomix 2T is een gebruiksklare, milieuvriendelijke brandstof voor alle tweetakt motoren. Dit product is, vergeleken met traditionele brandstoffen, veel minder schadelijk voor de natuur en voor de gebruiker. Dit komt omdat het product vrij is van lood en benzeen. Daarnaast zijn de aromaten en het zwavelgehalte gereduceerd tot het technische minimum.

Oest Oecokraft: voor viertaktmotoren

De Oecokraft is een brandstof geschikt voor viertakt motoren. Het product zorgt voor een optimale verbranding en perfect startgedrag. Ook wordt de levensduur van de motor verlengd.

In de webshop van Oliehandel.nl heeft u een uitgebreide keuze uit verschillende soorten Oest. Daarnaast kunt u ook kiezen uit verschillende formaten. Van 5 liter tot wel 200 liter. Per product kunt u meer lezen over de specificaties. Bent u op zoek naar een specifiek product? Gebruik dan de handige filters op onze website, om snel te navigeren naar het product dat u zoekt.

 

Wilt u Oest bestellen? Bij Oliehandel.nl bent u dan aan het juiste adres! Plaats de producten in uw winkelwagen en betaal met één van de veilige betaalmethodes. Als u een bestelling plaatst in onze webshop, profiteert u van verschillende voordelen. Zo betaalt u geen verzendkosten als u een bestelling plaatst van €50-* of meer. We verzenden uw bestelling op meerdere momenten per week, waardoor u de bestelling snel op het afleveradres kunt verwachten.

 

Wilt u graag meer weten?

 

Heeft u vragen over de producten uit ons assortiment? Geen probleem, want we helpen u graag. Veel van onze vragen beantwoorden we voor u op onze veelgestelde vragen pagina. Daarnaast kunt u ook contact met ons opnemen. Dit doet u door op werkdagen voor 17.00 uur te bellen naar +31 (0)88 0323 300 of door te mailen naar info@oliehandel.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Whatsapp