Transmissie Olie Mineraal

Bent u op zoek naar kwalitatieve minerale olie? Bij Oliehandel.nl bent u dan aan het juiste adres! In onze webshop kiest u namelijk uit een uitgebreid assortiment met kwalitatieve producten, waaronder de minerale olie. Bent u benieuwd naar ons assortiment? Lees dan onderaan deze pagina verder. Daar vertellen we u graag meer over de minerale olie.

Filter uw keuze
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter uw keuze
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is minerale olie?

Een minerale olie komt uit de raffinage van ruwe aardolie. Om deze olie om te zetten naar een minerale olie, moet het eerst verhit worden tot ongeveer 350 graden Celsius. Vervolgens worden hier additieven aan toegevoegd. Zo worden de eigenschappen van de vloeistof verbeterd. Minerale olie bevat verschillende additieven die de prestaties van de motor verbeteren én beschermen.

De belangrijkste functie van het product is het verminderen van wrijving tussen de bewegende delen in de motor. Door dit te verminderen, wordt slijtage geminimaliseerd en wordt de levensduur van de motor verlengd. Ook draagt het bij aan het koelen van de motor, het reinigen van interne componenten en het afdichten van kleine openingen tussen zuigers en cilinderwanden.

Producteigenschappen

We zetten de eigenschappen van minerale olie voor je op een rij:

  • Een mineraal smeermiddel is het meest ‘pure’ type olie, met het minste aantal toevoegingen;
  • Dit product is erg geschikt voor oudere voertuigmodellen;
  • Vergeleken met synthetische oliën, moet je dit product vaker verversen.

Welke minerale olie heeft u nodig?

Het type minerale olie die u nodig heeft, is afhankelijk van uw type voertuig. Het is daarom van belang om vooraf eerst uit te zoeken welke variant u nodig heeft. Daarnaast is het van cruciaal belang om regelmatig het oliepeil te controleren en de olie af en toe te verversen. Dit zorgt namelijk voor optimale prestaties van de motor.

Minerale olie kopen

Wilt u minerale olie bestellen? In de webshop van Oliehandel.nl bent u aan het juiste adres. Plaats de producten die u graag wilt bestellen in de digitale winkelwagen. Vervolgens kiest u uit een van de diverse, veilige betaalmethodes. Heeft u voor 15.00 uur een bestelling geplaatst? Dan ontvangt u de producten de volgende werkdag al op het door u opgegeven afleveradres. Wist u dat u profiteert van gratis verzending bij bestellingen met een bestelwaarde van €125,- of meer?

Heeft u nog vragen?

Wilt u graag meer informatie ontvangen over de producten uit ons assortiment? Of heeft u misschien nog een specifieke vraag over de toepassing van Eurol gear oil? Bekijk dan eens onze veelgestelde vragenpagina. Daarnaast staan onze medewerkers ook met veel enthousiasme voor u klaar. Op werkdagen zijn we telefonisch en via de e-mail bereikbaar. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)88 0320 300 of door een e-mail te sturen naar info@oliehandel.nl. Stuurt u een mail? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Onze medewerkers staan met veel enthousiasme voor u klaar!

Whatsapp

Let op!

Maandag 20 mei is ons magazijn gesloten.

Orders geplaatst op vrijdag 17 mei na 15.00, worden op dinsdag 21 mei verwerkt.*

(*indien voorradig)