Brandstof spoedlevering?

Heeft u met spoed brandstof nodig? Geen probleem, u kunt bij ons altijd een spoedbestelling plaatsen. Dat kunt u doen door bij uw bestelling aan te vinken dat het om een spoedbestelling gaat of u kunt contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)88 0323300. Wij zullen ons uiterste best doen om tijdens kantooruren binnen vier uur een levering te garanderen. Ook houden wij u op de hoogte van de exacte tijd dat het product geleverd wordt. Wel wordt er een kleine toeslag in rekening gebracht van €35,00 excl BTW. Spoedbestellingen zijn mogelijk van maandag t/m vrijdag. Zaterdag en zondaglevering is mogelijk, maar onder voorbehoud.

Brandstof bestellen bij Oliehandel. Ontvang uw dagprijs!

Van harte welkom op de brandstof pagina van Oliehandel.nl.

Wanneer u op de hoogte wilt blijven van de actuele brandstofdagprijzen, is het mogelijk om deze dagelijks per mail te ontvangen.
Dat kan wanneer u een zakelijk account heeft.

Aanmelden voor een zakelijk account? Klik hier

Brandstof spoedlevering?

Heeft u met spoed brandstof nodig? Geen probleem, bel naar 088 0323300! Wij zullen ons uiterste best doen om tijdens kantooruren binnen vier uur een levering te garanderen.
Ook houden wij u op de hoogte van de exacte tijd dat het product geleverd wordt. Wel wordt er een kleine toeslag in rekening gebracht van €55,00 excl. BTW.
Spoedbestellingen zijn mogelijk van maandag t/m vrijdag. Leveringen in het weekend zijn onder voorbehoud bespreekbaar.

VRAGEN OVER SMEERADVIES?

BEL MET: +31 (0)88 0323300

Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Maandag t/m vrijdag 08:00-17:00 uur

Informatie Over:

KLANTBEOORDELING

Betalingsmogelijkheden

Whatsapp