ATF vol synthetisch

Zoekt u ATF van hoge kwaliteit? Dan bent u bij Oliehandel.nl aan het juiste adres. U kiest in onze webshop namelijk uit een uitgebreid assortiment met kwalitatieve producten, waaronder ATF. Bent u benieuwd naar het gehele assortiment? Bekijk dan deze pagina. Onderaan deze pagina vertellen we u meer over het product.

Filter uw keuze
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter uw keuze
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is ATF

ATF is de afkorting van Automatische Transmissie Vloeistof. Het is een speciaal smeermiddel dat wordt gebruikt in automatische versnellingsbakken, maar ook in hydraulische stuurbekrachtiging systemen en verdeelbakken van 4WD-systemen van vrachtwagens en auto’s. De kleur van de vloeistof is meestal rood of groen. Dit is op basis van synthetische of minerale olie. Er zijn veel prestatiebevorderende chemicaliën aan het product toegevoegd, zodat het aan de eisen van iedere transmissie voldoet. Denk aan klepbediening, koppelomvormer, smering en remband wrijving.

Onnodige slijtage voorkomen

Verouderde ATM heeft vaak verminderende smerende eigenschappen. Als u het product niet op tijd vervangt, versnelt de slijtage van de transmissie. Ook het gebruik van een onjuist type ATF kan leiden tot storingen of ernstige schade aan de transmissie. In het instructieboekje van het voertuig staat over het algemeen een lijst met ATF-specificaties die door de fabrikant worden aanbevolen.

ATF in bulk

Uiteraard kunt u ATF in bulk bestellen. Vanaf 500 liter is dit mogelijk. We maken dan graag een offerte voor u met het specifieke product dat u op het oog heeft. We leveren dit met een tankwagen, zodat we het in uw opslag tank kunnen pompen. Kies bij Oliehandel.nl uit de volgende varianten ATF:

  • 4100;
  • 6100;
  • 7100; 
  • 1100;
  • III H.

ATF bestellen bij Oliehandel.nl

Wilt u ATF bestellen? Dan bent u in onze webshop in goede handen. Plaats de producten die u gaat bestellen in uw digitale winkelwagen. Daarna heeft u keuze uit één van de diverse, veilige betaalmethodes. Plaatst u een bestelling? Dan kunt binnen één tot drie werkdagen de levering verwachten. Wist u dat u ook kunt profiteren van gratis verzending? Bij bestellingen met een bestelwaarde van €125,- of meer betaalt u geen verzendkosten.

Heeft u nog vragen?

Wilt u graag meer weten over de producten uit ons assortiment? Of heeft u een specifieke vraag over het toepassen van ATF? Neem dan eens een kijkje op de productpagina’s of onze veelgestelde vragenpagina. Uiteraard staan onze medewerkers ook met veel enthousiasme voor u klaar.

Op werkdagen zijn we zowel telefonisch als per e-mail beschikbaar. U neemt contact met ons op door te bellen naar +31 (0)88 0320 300 of door een e-mail te sturen naar info@oliehandel.nl. Als u besluit om ons een e-mail te sturen, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Onze medewerkers staan met veel enthousiasme voor u klaar!

Whatsapp