Transmissie Olie Half Synthetisch

Bent u op zoek naar kwalitatieve transmissie olie half synthetisch? Dan bent u bij Oliehandel.nl aan het juiste adres! U kiest in onze webshop namelijk uit een uitgebreid assortiment met kwalitatieve producten. Bent u benieuwd naar de transmissie olie half synthetisch uit ons assortiment? Lees dan verder onderaan deze pagina. We vertellen u daar graag meer!

Filter uw keuze
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter uw keuze
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is transmissie olie half synthetisch?

Transmissie olie half synthetisch is een smeermiddel. Het zorgt ervoor dat de bewegende delen in de versnellingsbak gesmeerd worden. Denk aan tandwielen en schakelvormen. Door de onderdelen goed te smeren, voorkomt u dat ze vroegtijdig gaan slijten. Daarnaast zorgt transmissie olie half synthetisch voor een soepele en precieze overgang tussen versnellingen.

‘Half synthetisch’ geeft aan dat het product een mix is van zowel synthetische als conventionele (minerale) oliën. Synthetische oliën worden bieden bescherming bij extreme temperaturen. Door beide producten te combineren, profiteert transmissie olie half synthetisch van zowel de voordelen van beide varianten. Het resultaat is een transmissie olie half synthetisch die goede bescherming biedt. Daarnaast verlengt het de levensduur van de transmissie.

Wanneer moet u het product vervangen of verversen?

Het bijvullen of verversen van transmissie olie half synthetisch is minder vaak nodig dan bij bijvoorbeeld motorolie. Gemiddeld moet u het product één of twee keer per levensjaar van een voertuig vervangen. In het garantie- of serviceboekje van het voertuig staat exact het vervangingsinterval aangegeven. Zowel in aantal kilometers of in verstreken tijd, waarbinnen verversing plaats moet vinden.

Welke soort transmissie olie half synthetisch heeft u nodig?

Het type transmissie olie half synthetisch die u nodig heeft, is afhankelijk van het type voertuig. Daarom is het van belang om vooraf goed uit te zoeken welke transmissie olie half synthetisch u nodig heeft. Als het verkeerde product wordt gebruikt, kan dit namelijk voor schade zorgen. Er zit met name een groot verschil tussen het type olie bij auto's met een handgeschakelde en automatische transmissie.

Transmissie olie half synthetisch kopen bij Oliehandel.nl

Wilt u transmissie olie half synthetisch bestellen? Dan bent u in de webshop van Oliehandel.nl aan het juiste adres! Plaats de producten die u gaat bestellen in de digitale winkelwagen. Daarna kiest u uit een van de verschillende, veilige betaalmethodes. Plaatst u de bestelling voor 15.00 uur? Dan ontvangt u de producten de volgende werkdag al op het door u opgegeven afleveradres. Wist u dat u daarnaast profiteert van gratis verzending bij bestellingen met een bestelwaarde van €125,- of meer?

Heeft u nog vragen?

Wilt u graag meer weten over de producten uit het assortiment? Of heeft u misschien nog vragen over de toepassing de transmissie olie half synthetisch voor een scooter? Dan staan onze medewerkers met veel enthousiasme voor u klaar. Van maandag tot en met vrijdag zijn we telefonisch bereikbaar. U neemt contact met ons op door te bellen naar +31 (0)88 0320 300.

Uiteraard kunt u ons ook een e-mail sturen. Dit doet u naar info@oliehandel.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De medewerkers staan met veel enthousiasme voor u klaar. We beantwoorden uw vragen graag!

Whatsapp