Luchtvaart

Bent u op zoek naar een smeermiddel voor de lucht- en ruimtevaartindustrie? Dan bent u bij Oliehandel.nl aan het juiste adres! Oliehandel.nl heeft een breed assortiment met Shell aeroshell smeermiddelen van hoge kwaliteit. Shell aeroshell biedt niet alleen essentiële smering maar ook bescherming. Wilt u weten wat deze smeermiddelen nog meer te bieden hebben? Lees dan hieronder verder.

Luchtvaart
Filter uw keuze
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter uw keuze
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is Shell aeroshell?

Shell aeroshell is een smeermiddel dat speciaal is ontworpen voor de lucht- en ruimtevaartindustrie. Ze worden gebruikt in vliegtuigen, helikopters, ruimtevaartuigen en andere lucht- en ruimtevaarttoepassingen. Er zijn verschillende Shell aeroshell producten bij Oliehandel.nl beschikbaar, elk met specifieke toepassingen en eigenschappen. Denk aan motoroliën, tandwielolies, hydraulische vloeistoffen en vetten. Deze smeermiddelen zijn ontwikkeld om te voldoen aan de strengen eisen en normen van de lucht- en ruimtevaartindustrie. Hier ligt de nadruk op prestatie, betrouwbaarheid en veiligheid. Zo wordt wrijving verminderd, slijtage geminimaliseerd en corrosie voorkomen.

Waarom is Shell aeroshell belangrijk?

Shell aeroshell is om verschillende redenen belangrijk in de lucht- en ruimtevaartindustrie:

  • Veiligheid: veiligheid staat natuurlijk voorop. Met het juiste aeroshell smeermiddel worden veilige werking van lucht- en ruimtevoertuigen gewaarborgd;
  • Prestaties: aeroshell smeermiddelen bieden uitstekende prestaties en bescherming. Dit draagt bij aan de betrouwbaarheid en efficiëntie van luchtvaartuigen;
  • Betrouwbaarheid: luchtvaart- en ruimtevaartoperaties moeten uiterst betrouwbaar zijn. Aeroshell van Oliehandel.nl helpt om deze betrouwbaarheid te waarborgen door ervoor te zorgen dat kritieke systemen soepel en zonder storingen werken.

Shell aeroshell uit het assortiment van Oliehandel.nl

De Shell aeroshell smeermiddelen gebruikt u natuurlijk van Oliehandel.nl. Gebruik de Mobilsol PM 20L Shell aeroshell oil W 15W-50 om ervoor te zorgen dat de motoren van uw luchtvaartvoertuig goed geolied zijn en dat de temperatuur in de motor goed geregeld wordt. De Shell aeroshell fluid 3 kunt u makkelijk gebruiken om oxidatie- en corrosievorming te voorkomen. Daarnaast heeft het een goede bescherming tegen verdamping. 

Waarom bestellen bij Oliehandel.nl?

Als u van plan bent om Shell aeroshell smeermiddelen te bestellen? Dan is de webshop van Oliehandel.nl het juiste adres voor u! Plaats de producten die u gaat bestellen in de digitale winkelwagen. U kiest uit een van de verschillende, veilige betaalmethodes. Plaatst u uw bestelling voor 15.00 uur? Dan ontvangt u uw bestelling de volgende werkdag al op het door u opgegeven afleveradres. Wist u dat u daarnaast profiteert van gratis verzending bij bestellingen met een bestelwaarde van €50,- of meer? 

Heeft u nog vragen?

Wilt u graag meer weten over Shell aeroshell uit ons assortiment? Of heeft u nog een vraag over de toepassing van de verschillende producten? Dan staan onze medewerkers met veel enthousiasme voor u klaar. Van maandag tot en met vrijdag zijn we telefonisch bereikbaar. U neemt contact met ons op door te bellen naar +31 (0)88 0323 300. 

U kunt ons uiteraard ook een e-mail sturen. Dit doet u naar info@oliehandel.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Onze medewerkers staan met veel enthousiasme voor u klaar. We beantwoorden uw vragen graag!

Whatsapp