Nautic staartstuk olie

Bent u op zoek naar kwalitatieve staartstuk olie? Dan bent u in de webshop van Oliehandel.nl aan het juiste adres. In onze webshop heeft u namelijk keuze uit een uitgebreid assortiment. Bent u benieuwd naar de producten uit het assortiment van Oliehandel.nl? Lees dan onderaan deze pagina verder. We vertellen u daar graag meer.

Filter uw keuze
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter uw keuze
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is staartstuk olie?

Staartolie bevindt zich, zoals de naam al zegt, in de staart van een buitenboordmotor. Olie in het staartstuk van de buitenboordmotor zorgt ervoor dat de tandwielen voor het schakelmechanisme en de aandrijving van de schroef goed gesmeerd blijven. Staartstuk olie wordt ook wel buitenboord motorolie genoemd. Staartstuk olie is vaak verkrijgbaar in verschillende viscositeitsgraden en moet regelmatig worden gecontroleerd en vervangen om de prestaties en betrouwbaarheid van de buitenboordmotor te waarborgen.

 

Staartstuk olie voor de buitenboordmotor moet jaarlijks vervangen worden. U kunt dan ook direct checken of er geen water bij de olie is gekomen. Ondanks dat het een afgesloten systeem is, bevindt de staart zich in het water tijdens het varen. Water bij de olie vermindert de smerende werking van de olie en kan schade aan de tandwielen tot gevolg hebben. Ook bij weinig varen kan er vocht het staartstuk intrekken. Daarom is het zelfs dan belangrijk om het te vervangen.

 

Staartstuk olie kopen bij Oliehandel.nl

Wilt u staartstuk olie bestellen? Dan bent u in de webshop van Oliehandel.nl aan het juiste adres! Plaats de producten die u gaat bestellen in uw digitale winkelwagen. U kiest daarna uit één van de verschillende, veilige betaalmethodes. Plaatst u de bestelling voor 15.00 uur? Dan ontvangt u de producten de volgende werkdag al op het door u opgegeven afleveradres. Wist u dat u daarnaast profiteert van gratis verzending bij bestellingen met een bestelwaarde van €125,- of meer?

 

Wilt u graag meer weten?

Wilt u graag meer weten over staartstuk olie uit het assortiment van Oliehandel.nl? Of heeft u nog een vraag over de toepassing van het product? Dan staan de medewerkers van Oliehandel.nl met veel enthousiasme voor u klaar. Van maandag tot en met vrijdag zijn we telefonisch bereikbaar. U neemt contact met ons op door te bellen naar +31 (0)88 0320 300.

 

Uiteraard is het ook mogelijk om ons een e-mail te sturen. Dit doet u naar info@oliehandel.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Onze medewerkers staan met veel enthousiasme voor u klaar. We beantwoorden uw vragen graag!

Whatsapp