Industrie vetten

Bent u op zoek naar kwalitatieve transvetten? In de webshop van Oliehandel.nl bent u aan het juiste adres! Kies in onze webshop uit een uitgebreid en kwalitatief assortiment. Wilt u graag meer weten over de transvetten uit ons assortiment? Lees dan onderaan deze pagina verder. We vertellen u daar meer over het product.

Filter uw keuze
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter uw keuze
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat zijn transvetten?

Transvetten, ook wel industriële vetten genoemd, zijn speciale types vetten die gebruikt worden in verschillende industriële toepassingen. Het product verminderd wrijving, voorkomt slijtage en verlengt de levensduur van machines en apparaten. Transvetten zijn samengesteld uit verschillende basisoliën en additieven, afhankelijk van de specifieke vereisten van de toepassing. Ze vinden hun toepassing in een breed scala aan industrieën. Denk aan de automotive, scheepvaart, schoonmaak of binnen de AGRI-sector.

Het assortiment van Oliehandel.nl

In de webshop van Oliehandel.nl kiest u uit een uitgebreid assortiment transvetten. U kiest daarbij uit verschillende merken. Denk aan Castrol, DCO, DCQ en Eurol. Daarnaast kiest u uit verschillende toepassingen. Bijvoorbeeld:

  • Automotive;
  • AGRI;
  • Tweewielers;
  • Scheepvaart;
  • Schoonmaak;
  • Onderhoud.

Bent u op zoek naar een specifiek product of een specifiek merk? Maak dan gebruik van de handige filters op onze website. Zo navigeert u snel naar het product dat voldoet aan uw wensen en eisen.

Transvetten bestellen bij Oliehandel.nl

Wilt u graag transvetten kopen? In de webshop van Oliehandel.nl bent u dan aan het juiste adres. Plaats de producten die u gaat bestellen in de digitale winkelwagen. Vervolgens kiest u uit één van de verschillende en veilige betaalmethoden. Plaatst u een bestelling voor 15.00 uur? Dan ontvangt u de bestelling, mits voorradig, de volgende werkdag al op het door u opgegeven afleveradres. Bij bestellingen met een bestelwaarde van €125,- of meer profiteert u van gratis verzending.

Heeft u nog vragen?

Wilt u graag meer weten over de transvetten uit ons assortiment? Of wilt u graag meer weten over een specifiek product? Dan staan medewerkers staan met veel enthousiasme voor u klaar. Op werkdagen zijn we telefonisch bereikbaar. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)88 0320 300. Uiteraard is het ook mogelijk om ons een e-mail te sturen. Dit doet u n door te mailen naar info@oliehandel.nl. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een mail terug. De medewerkers van Oliehandel.nl staan met veel enthousiasme voor u klaar. We beantwoorden uw vragen graag!

Whatsapp