Leibaan olie

Bent u op zoek naar kwalitatieve leibaanolie? In de webshop van Oliehandel.nl bent u aan het juiste adres! In onze webshop heeft u namelijk keuze uit een uitgebreid assortiment met kwalitatieve producten. Wilt u graag meer weten over de compressor olie uit ons assortiment? Lees dan onderaan deze pagina verder. We vertellen u daar meer over de leibaanolie.

Filter uw keuze
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter uw keuze
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is leibaanolie?

Leibaanolie is een vloeistof dat wordt gebruikt voor de smering van leibanen en bewerkingsmachines. Door dit product te gebruiken, worden er diverse processen in de leibaan en geleidingen geoptimaliseerd. Denk aan de werking van de machine. Om schokkende bewegingen of haperingen te voorkomen, is het van groot belang om een leibaanolie te gebruiken. Dit product heeft namelijk een hoog hechtingsvermogen heeft. Leibaanolie is voor een aantal toepassingen ook geschikt voor gebruik in hydraulische systemen en in circulatiesystemen. Denk aan kettingolie of als smering voor lopende banden.

Producteigenschappen

Leibaanolie heeft verschillende eigenschappen. We zetten ze voor u op een rijtje. Het product heeft:

  • Goede eigenschappen om slijtage, roest en schuim tegen te gaan;
  • Goede stick-slip eigenschappen;
  • Een sterke hechting;
  • Goede emulgerende eigenschappen;
  • Een hoge oxidatiestabiliteit;
  • Een goede weerstand tegen belasting en hoge druk
  • Een goede filtreerbaarheid.

Ons assortiment

In de webshop van Oliehandel.nl kiest u uit verschillende soorten leibaan olie. Daarbij kiest u uit verschillende merken. Denk aan Castrol, Eurol, Kroon-Oil, Mobil, Shell of TOTAL. Daarnaast heeft u ook keuze uit verschillende toepassingen. Kies bijvoorbeeld voor leibaanolie 68 of 32. Bent u op zoek naar een specifiek merk of product? Maak dan gebruik van de handige filters op onze website. Zo navigeert u snel naar het product dat voldoet aan uw wensen en eisen.

Leibaanolie kopen bij Oliehandel.nl

Wilt u graag leibaanolie bestellen? Bij Oliehandel.nl bent u aan het juiste adres. Plaats de producten die u nodig heeft in de digitale winkelwagen. Heeft u voor 15.00 uur besteld? Dan ontvangt u de bestelling, mits voorradig, de volgende werkdag al op het door u opgegeven afleveradres. Bij bestellingen met een bestelwaarde van €125,- of meer profiteert u van gratis verzending.

Wilt u graag meer weten?

Heeft u nog vragen over de leibaanolie uit het assortiment? Of heeft u een vraag over een specifiek product? De medewerkers van Oliehandel.nl staan met veel enthousiasme voor u klaar. Op werkdagen zijn we telefonisch bereikbaar. U neemt contact met ons op door te bellen naar +31 (0)88 0320 300. Daarnaast mag u ook een e-mail sturen naar info@oliehandel.nl. We sturen u dan zo snel mogelijk een mail terug. De medewerkers van Oliehandel.nl staan met veel enthousiasme voor u klaar. We beantwoorden uw vragen graag!

Whatsapp