Hydraulische Olie HLP

Wilt u hydraulische olie HLP 46 bestellen? Dan bent u bij Oliehandel.nl aan het juiste adres! We verkopen in onze webshop namelijk verschillende varianten van dit product. Wilt u meer weten over de hydraulische olie HLP 46 uit ons assortiment? Lees dan onderaan deze pagina verder. Daar vertellen we u meer.

Filter uw keuze
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter uw keuze
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is hydraulische olie HLP 46?

Hydraulische olie HLP 46 wordt gebruikt in hydraulische systemen van grondverzet materiaal. Daarnaast is het ook onderdeel van diverse machines en apparaten, zoals graafmachines, landbouwmachines en vorkheftrucks. Sommige varianten zijn ook geschikt voor auto’s van de merken Mercedes, Peugeot of Citroën.

Het product bestaat uit een combinatie van basisoliën, additieven en andere chemicaliën. Deze zorgen voor de juiste eigenschappen voor het hydraulisch systeem. Hydraulische olie HLP 46 kan goed smeren, koelen, reinigen en is daarnaast bestand tegen extreme temperaturen en een hoge druk.

Producteigenschappen

Hydraulische olie HLP 46 voldoet aan bepaalde eigenschappen, afhankelijk van het gebruik. Het is daarom van belang dat u vooraf altijd de omschrijving leest. De belangrijkste eigenschappen van het product zijn voornamelijk: de viscositeit, het stolpunt, het kookpunt, de samendrukbaarheid en het vlampunt. Ook bevat het product speciale eigenschappen om corrosie te voorkomen bij de materialen waar het mee in contact komt.

Het product in bulk bestellen

Uiteraard kunt u hydraulische olie HLP 46 in bulk bestellen. Dit is mogelijk vanaf 500 liter. Wij maken dan een offerte met het specifieke product. Vervolgens leveren we dit met onze tankwagen. Hierdoor kunnen wij het in de opslag van uw tank pompen.

Hydraulische olie HLP 46 bestellen bij Oliehandel.nl

Wilt u HLP 46 hydraulische olie aanschaffen? Dan bent u in de webshop van Oliehandel.nl aan het juiste adres. Kies de producten die u gaat bestellen en plaats ze in uw digitale winkelwagen. Tijdens het afrekenen heeft u keuze uit verschillende, veilige betaalmethoden. Plaatst u een bestelling? Dan kunt binnen één tot drie werkdagen de levering verwachten. Wist u dat u ook kunt profiteren van gratis verzending? Bij bestellingen met een bestelwaarde van €125,- of meer betaalt u geen verzendkosten.

Heeft u nog vragen?

Heeft u vragen over de producten uit ons assortiment? We helpen u graag verder. Op onze veelgestelde vragen pagina krijgt u antwoord op al onze veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen of komt u er niet uit? Ook dan helpen we u graag verder.

Van maandag tot en met vrijdag zijn we tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)88 0323 300. Daarnaast kunt u ook een e-mail sturen naar info@oliehandel.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u up. Bij Oliehandel.nl staan we graag voor u klaar.

Whatsapp