Industrie compressor olie

Bent u op zoek naar kwalitatieve compressor olie? In de webshop van Oliehandel.nl bent u dan aan het juiste adres! In onze webshop kiest u uit een uitgebreid assortiment. Wilt u graag meer weten over de compressor olie uit ons assortiment? Lees dan onderaan deze pagina verder. We vertellen u daar meer over het product.

 

Filter uw keuze
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter uw keuze
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is compressor olie?

Het is belangrijk om compressor olie te gebruiken als u schade aan de compressor wil voorkomen. Als u dit product namelijk niet gebruikt, loopt een compressor minder goed. Daarnaast bestaat er een grotere kans op schade. Compressor olie beschermt én behoud de kwaliteit van de compressor. Het is belangrijk dat u rekening houdt met een aantal punten:

  • Het type compressor;
  • De juiste én gewenste viscositeit;
  • De minimale en maximale omgevingstemperaturen bij gebruik;
  • De omstandigheden waarin u gebruik maakt van de compressor;
  • De vereiste verspreidende en zuiverende eigenschappen van de compressor olie.

Verschillende varianten

Er zijn verschillende soorten compressoren. Het is daarom van belang dat u een compressor olie gebruikt die aansluit bij het type compressor dat u gebruikt. Dit zijn de meest gebruikte compressoren:

Centrifugaalcompressoren: Deze variant gebruikt een roterende waaier om lucht te comprimeren. Het wordt vooral gebruikt in grote industriële toepassingen. Denk aan krachtcentrales of koel- en airconditioningsystemen;

Zuigercompressoren: Deze compressor gebruikt zuigers om lucht in een cilinder te persen. Het product is verkrijgbaar in zowel enkel- als dubbelwerkend model. Het wordt gebruikt voor lage- en hoge druktoepassingen;

Schroefcompressoren: Deze variant gebruikt roterende schroeven om lucht in een cilinder te persen. Het wordt vaak gebruikt in industriële toepassingen;

Axiale compressoren: Deze compressor gebruikt roterende schoepen. Lucht wordt in een cilinder geperst. Het product wordt voornamelijk gebruikt in vliegtuigmotoren of gasturbines;

Scrolcompressoren: Deze compressor gebruikt ronddraaiende schrijven om lucht in een cilinder te persen. Het product is stil en wordt voornamelijk gebruikt in airconditioningsystemen.

Compressor olie bestellen bij Oliehandel.nl

Wilt u graag compressor olie kopen? In de webshop van Oliehandel.nl bent u dan aan het juiste adres. Plaats de producten die u gaat bestellen in de digitale winkelwagen. Vervolgens heeft u keuze uit één van de verschillende en veilige betaalmethoden. Plaatst u de bestelling voor 15.00 uur? Dan ontvangt u de bestelling, mits voorradig, de volgende werkdag al op het door u opgegeven afleveradres. Bij bestellingen met een bestelwaarde van €125,- of meer profiteert u van gratis verzending.

Wilt u graag meer weten?

Heeft u nog vragen over de compressorolie uit ons assortiment? Of wilt u meer weten over een specifiek product? Onze medewerkers staan met veel enthousiasme voor u klaar. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar. U neemt contact met ons op door te bellen naar +31 (0)88 0320 300. U mag natuurlijk ook een e-mail sturen. Dit doet u naar info@oliehandel.nl. We sturen u dan zo snel mogelijk een mail terug. De medewerkers van Oliehandel.nl staan met veel enthousiasme voor u klaar. We beantwoorden uw vragen graag!

Whatsapp