Industrie vacuumpomp olie

Bent u op zoek naar kwalitatieve vacuümpomp olie? Dan bent u in de webshop van Oliehandel.nl aan het juiste adres! In onze webshop kiest u namelijk uit een uitgebreid assortiment. Wilt u meer weten over de vacuümpomp olie uit het assortiment van Oliehandel.nl? Lees dan onderaan deze pagina verder. We vertellen u daar namelijk meer over het product.

Filter uw keuze
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter uw keuze
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is vacuümpomp olie?

Vacuümpomp olie is een speciale olie die wordt gebruikt bij vacuümpompsystemen. Als u geregeld gebruikt maakt van een vacuümpomp, krijgt u te maken met vacuümpomp olie. Het product is chemisch erg stabiel. Ook heeft het een lage dampspanning.

Vacuümpomp olie heeft verschillende belangrijke eigenschappen. Denk aan een lage dampdruk, een goede thermische stabiliteit en een hoge viscositeit. Deze verschillende eigenschappen zorgen ervoor dat olie voor een vacuümpomp effectief is. Daarnaast is het een betrouwbaar product.

Waar moet u rekening mee houden bij de aanschaf van vacuümpomp olie?

Bij de aanschaf van vacuümpomp olie, is het van belang dat u het juiste product koopt. Iedere pomp heeft namelijk een ander type olie nodig. Er zijn verschillende, belangrijke overwegingen die u kunt maken bij de aanschaf van het product. We zetten het voor u op een rijtje:

 

  • Compatibiliteit: Zorg ervoor dat de vacuümpomp olie compatibel is met het type vacuümpomp dat u gebruikt. Verschillende pompen hebben verschillende soorten vacuümpomp olie nodig op basis van het ontwerp en de specificaties;
  • Toepassing: Sommige toepassingen van de pomp vereisen een olie met specifieke eigenschappen. Denk aan lage dampdruk of een hoge viscositeit. Zorg ervoor dat de gekozen vacuümpomp olie geschikt is voor uw toepassing;
  • Viscositeit: De viscositeit van de vacuümpomp olie is van belang. Dit beïnvloedt namelijk de smering van de pomp. Controleer de specificaties om ervoor te zorgen dat de viscositeit overeenkomt met de eisen van uw vacuümpomp;
  • Dampdruk: Voor toepassingen met extreem hoge vacuümniveaus is het belangrijk om een vacuümpomp olie te kiezen met een lage dampdruk om te voorkomen dat de olie verdampt en het vacuüm verstoort;
  • Verontreinigingen: Als uw pomp gevoelig is voor verontreinigingen, kies dan voor een vacuümpomp olie met hoge zuiverheid en weinig additieven. Zo minimaliseert u verontreiniging van het vacuümsysteem.

 

 

Het assortiment van Oliehandel.nl

Bij Oliehandel.nl kiest u uit een divers assortiment met verschillende merken. Denk aan Kroon-Oil, Eurol en Castrol. Zoekt u een specifiek product of een specifiek merk? Maak dan gebruik van de handige filters op onze website om snel te navigeren naar het product dat voldoet aan uw wensen en eisen.

 

Vacuümpomp olie kopen

Wilt u vacuümpomp olie bestellen? Dan bent u in de webshop van Oliehandel.nl aan het juiste adres! Plaats de producten die u graag wil bestellen in uw digitale winkelwagen. Vervolgens kiest u uit één van de verschillende én veilige betaalmethoden. Plaatst u een bestelling voor 15.00 uur? Dan ontvangt u de bestelling de volgende werkdag al op het door u opgegeven afleveradres. Wist u dat u bij bestellingen met een bestelwaarde vanaf €125,- profiteert van gratis verzending?

 

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer weten over olie voor een vacuümpomp uit het assortiment van Oliehandel.nl? Of heeft u vragen over de toepassing van het product? Dan staan de medewerkers van Oliehandel.nl met veel enthousiasme voor u klaar! Van maandag tot en met vrijdag zijn we telefonisch bereikbaar. U neemt contact met ons op door te bellen naar +31 (0)88 0320 300.

 

U kunt ons uiteraard ook een e-mail sturen. Dit doet u naar info@oliehandel.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De medewerkers van Oliehandel.nl staan met veel enthousiasme voor u klaar. We denken graag met u mee!

Whatsapp