Auto schoonmaakmiddelen

Schoonmaakmiddelen kopen? Op deze pagina vind je ons aanbod van schoonmaakmiddelen voor uw auto. Bestelt u voor 15.00 uur, dan zijn de schoonmaakmiddelen, indien op voorraad, de volgende dag bij u thuis! Bestel dus snel en eenvoudig al uw schoonmaakmiddelen online bij Oliehandel.nl.

Filter uw keuze
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter uw keuze
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Auto schoonmaakspullen

De auto schoonmaakspullen van Oliehandel.nl zullen ervoor zorgen dat uw auto op zijn allerschoonst zal zijn. Van clay cleaner kits tot aan auto shampoo en conditioner. In ons brede assortiment heeft u de keuze uit verschillende producten en merken. Bent u benieuwd naar ons brede assortiment? Lees dan onderaan deze pagina verder. We vertellen u daar alles over de verschillende auto schoonmaakspullen.

Verschillende auto schoonmaakspullen

In het assortiment van Oliehandel.nl hebben we auto schoonmaakmiddelen van verschillende merken. Deze auto schoonmaakspullen zijn, zoals de naam al zegt, geschikt voor het schoonmaken van uw auto. Hierdoor is uw auto snel weer helemaal spik en span. Lees de productbeschrijvingen van de producten goed door, dan weet u precies waar het product u bij kan helpen. Ook leest u in de productbeschrijving hoe het product gebruikt moet worden voor een optimaal resultaat. We geven u graag wat meer informatie over de verschillende auto schoonmaakspullen in onze webshop.

Auto wax

De beschermlaag die standaard om uw auto zit, kan af en toe wel wat ondersteuning gebruiken. Deze ondersteuning kunt u geven met een auto wax. Zo brengt u een waxlaag op uw auto aan in 15 minuten met onze Meguiar’s Ultimate Quick Wax™. Deze wax zorgt voor een beschermlaag die wekenlang blijft zitten. De synthetische en revolutionaire formule zorgt voor een top resultaat zonder dat deze witte strepen achterlaat. Deze auto schoonmaakspullen zijn zelfs aan te brengen in de zon.

Banden cleaner

De banden van uw auto hebben regelmatig veel te verduren. Ze komen in aanraking met verschillende soorten wegdekken en komen dus ook in contact met vuil en zand. Om uw banden mooi en schoon te houden, is het verstandig om ze eens in de zoveel tijd schoon te maken met een wiel- en banden cleaner. Een aanrader is de Meguiar’s Hot Rims All Wheel & Tire Cleaner. Dit auto schoonmaakmiddel zorgt ervoor dat vuil van de velgen en banden wordt getild.

Auto schoonmaakspullen kopen bij Oliehandel.nl

Is uw auto toe aan een goede schoonmaakbeurt? Dan kunt u bij Oliehandel.nl terecht voor de beste schoonmaakspullen voor de auto. Zo heeft u in een mum van tijd weer een prachtig schone auto. Heeft u nog andere auto accessoires nodig, zoals auto additieven of auto spuitbussen? Ook daar kunnen we u bij helpen. Bij Oliehandel.nl kunt u op verschillende manieren veilig online betalen. Wanneer u uw bestelling op een werkdag voor 15:00 uur plaatst, dan wordt uw bestelling de volgende dag bezorgd. Bij grote bedragen vanaf €125,- betaalt u geen verzendkosten meer bij uw bestelling.

Heeft u nog vragen over de auto schoonmaakspullen van Oliehandel.nl?

Wilt u graag nog aanvullende informatie ontvangen over de auto schoonmaakspullen in ons assortiment? Of heeft u nog andere vragen over de auto schoonmaakspullen? Dan helpen wij u graag verder. Van maandag tot en met vrijdag kunt u ons telefonisch bereiken op het nummer +31 (0)88 0320 300. U kunt ons op die dagen bereiken tot 17:00 uur. Ook via de mail kunt u ons bereiken. Stuur uw vragen op naar info@oliehandel.nl. Onze experts staan voor u klaar om het beste advies te geven. Bij Oliehandel.nl helpen we u graag!

Whatsapp

Let op!

Maandag 20 mei is ons magazijn gesloten.

Orders geplaatst op vrijdag 17 mei na 15.00, worden op dinsdag 21 mei verwerkt.*

(*indien voorradig)