Brandstof

Wilt u brandstof aanschaffen? Dan bent u in de webshop van Oliehandel.nl aan het juiste adres! U kunt bij ons namelijk verschillende soorten brandstof kopen: voor uw kachel, grasmaaier, bosmaaier, etc. Erg populair zijn onder andere de Oecomix en de E10 Killer toevoegingen. Wilt u meer weten over de verschillende producten uit ons uitgebreide assortiment? Lees dan verder. Onderaan deze pagina vertellen we u namelijk graag meer.

Brandstof
Filter uw keuze
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter uw keuze
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is brandstof?

De meeste soorten brandstof zijn organische aard, de producten bevatten namelijk koolstof. Er worden fossiele brandstoffen gevormd, waaronder aardolie. Daaruit ontstaan motorbrandstoffen zoals benzine, dieselolie, lpg en kerosine. Een product dat vaak wordt gebruikt is benzine. Maar ook diesel, lpg, waterstof en hybride ziet u regelmatig.

Verschillende brandstof soorten

In de webshop van Olieandel.nl heeft u keuze uit verschillende soorten van diverse merken. Denk aan Oest, en Aspen. Maar ook DCQ en onze eigen Racebrandstof: DCO Racing 102. Ook heeft u keuze uit brandstof voor een tweetakt of viertakt motor.

Welke brandstof heeft u nodig?

Dankzij de handige filters op onze website kunt u snel de verschillende prodcuten vinden die u zoekt. Ook kunt u met onze filters selecteren of u een 2-takt of 4-takt product nodig heeft. Weet u niet precies welk product u nodig heeft? Bekijk dan de productbeschrijving of neem contact met ons op. We denken graag met u mee en geven u vrijblijvend advies.

Online brandstof kopen bij Oliehandel.nl

Wilt u geschikt producten kopen voor uw product of voertuig? In de webshop van Oliehandel.nl bent u dan aan het juiste adres. Door de verschillende categorieklassen waar de producten in vallen, kan het zijn dat de brandstof prijzen wat hoger zijn dan in de winkel. Dat komt omdat bij kleine hoeveelheden de verzendkosten wat hoger zijn. We moeten het dan namelijk onder ‘gevaarlijke stoffen’ vervoeren.

Plaats de verschillende producten die u wilt aanschaffen in de winkelwagen en maak dan een keuze uit één van de veilige betaalmethodes. Heeft u een bestelling geplaatst? Dan verzenden wij uw brandstoffen op dinsdag of op donderdag. Deze producten worden namelijk apart vervoerd. Heeft u een bestelling geplaatst met een bestelbedrag van  €125,- of meer? Dan profiteert u van gratis verzending bij Oliehandel.nl

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de verschillende producten en benodigdheden uit ons assortiment? Of weet u niet precies welk product u nodig heeft? Dan helpen we uiteraard graag. We beantwoorden onze veelgestelde vragen op de veelgestelde vragen pagina. Staat uw vraag er niet tussen of komt u er niet uit? Ook dan helpen we u graag! We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tot 17.00 uur op +31 (0)88 0323 300. Daarnaast kunt u ook een e-mail sturen naar info@oliehandel.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. We staan met veel enthousiasme voor u klaar!

Whatsapp