7 Oktober: Vehiculous Hardenberg

VEHICULOUS 

 

KLASSIEKER & OLDTIMER MARKT HARDENBERG

Ontdek de Schatkamer van Klassieke Voertuigen

 

Heb je een passie voor klassieke auto's, brommers, motoren, tractoren en oldtimers?

Dan is Vehiculous, klassieker & oldtimer markt Hardenberg het evenement dat je niet wilt missen!

Op zaterdag 7 oktober opent Evenementenhal Hardenberg zijn deuren om enthousiaste verzamelaars en liefhebbers van over de hele wereld te verwelkomen.

 

Met duizenden vierkante meters aan verwarmde hallen biedt deze markt een schat aan mogelijkheden. Standhouders uit binnen- en buitenland komen samen om hun prachtige collecties tentoon te stellen en te koop aan te bieden. Of je nu op zoek bent naar een zeldzame klassieker of gewoon wilt genieten van al het moois dat er te zien is, deze markt heeft voor ieder wat wils.

 

Wat deze markt echt bijzonder maakt, is de diversiteit aan voertuigen die wordt tentoongesteld.

Van prachtig oldtimers tot unieke brommers en motoren uit vervlogen tijden; er valt hier altijd iets nieuws en interessants te ontdekken.

Bovendien bieden de standhouders een breed scala aan onderdelen, zodat je jouw eigen klassieker kunt restaureren of upgraden.

Naast het bewonderen van de voertuigen en het vinden van unieke stukken, is Vehiculous ook een geweldige plek om gelijkgestemde mensen te ontmoeten. De markt trekt liefhebbers en verzamelaars van alle leeftijden aan, waardoor het een levendige en gezellige sfeer heeft. Het is niet alleen een kans om  passie voor klassieke voertuigen te delen, maar ook om nieuwe vriendschappen te sluiten met mensen die dezelfde interesse delen.

 

Noteer 7 oktober in je agenda en kom naar Evenementenhal Hardenberg voor Vehiculous, klassieker & oldtimer markt Hardenberg. Of je nu op zoek bent naar dat ontbrekende onderdeel voor jouw restauratieproject of gewoon wilt genieten van een dagje uit vol nostalgie en vintage charme, deze markt zal je niet teleurstellen.

 

Mis deze kans niet om de schatkamer van klassieke voertuigen & meer te ontdekken!

 

TICKETS

Koop hier jouw tickets (Kinderen t/m 13 Jaar gratis & gratis parkeren!)

 

TIJDEN

Openingstijd :       10:00      Uur

Sluitingstijd :         17:00      Uur

 

LOCATIE

Evenementenhal Hardenberg

Energieweg 2

7772 TV Hardenberg

Share:

Whatsapp