Castrol 5W40

Bent u op zoek naar Castrol 5w40 olie? U kunt drie soorten vinden bij oliehandel.nl, namelijk Castrol Power 5w40, Castrol Edge 5w40 en Castrol Magnatec 5w40.

Castrol Power 5w40

Castrol Power 5w40 is speciaal voor motorsportfietsen die hoog kunnen presteren. De olie zorgt ervoor dat u minder gas hoeft te geven en sneller optrekt. Bij het ontwikkelen van deze olie is rekening gehouden met de extreme rijomstandigheden waaronder de olie van motorsportfietsen goed moet blijven presteren. Het zorgt ervoor dat zelfs dan de interne motorwrijving laag blijft.

Castrol Edge 5w40

Castrol Edge 5w40 zorgt ervoor dat uw motor op zijn best presteert bij extreme belasting en alle weersomstandigheden. De olie zorgt ervoor dat de motor sneller reageert op de bestuurder, en neutraliseert deeltjes vuil en stof die uit de motor komen. Bovendien gaat de olie afzettingen in de motor tegen.

Castrol Magnatec 5w40

Castrol Magnatec 5w40 beschermt uw motor vanaf het moment dat u de auto opstart, wanneer normaliter 75% van de schade aan de motor plaatsvindt. De olie hecht zicht vast aan metalen oppervlakten om de motor te beschermen tegen schade.

Castrol 5w40 kopen bij oliehandel.nl

Als u Castrol 5w40 voor 15:00 bestelt wordt het morgen bezorgd! Bestellingen vanaf 50 euro worden gratis bezorgd. Heeft u vragen over de olie? Wij staan voor u klaar met deskundig advies. Ook voor alle andere producten van Castrol kunt u bij ons terecht.

Filter uw keuze

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter uw keuze

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Whatsapp