Dutch Grand Prix

DUTCH GRAND PRIX

Na 36 jaar is het eindelijk zover, de Grand Prix is weer terug op het circuit van Zandvoort.

Op 3 september zijn er de vrije trainingen, 4 september vindt de kwalificatie plaats voordat zondag 5 september de daadwerkelijke Heineken Dutch Grand Prix Race van start zal gaan.
De grote vraag is natuurlijk; gaat Max hem winnen en wordt hij Nr 1 in eigen land?

Eén ding is zeker:  de Nr 1 Oliehandel in Nederland Oliehandel.NL is erbij in Zandvoort! En hoe? Wellicht hebben jullie dat gisteren al gezien in het NOS journaal of op onze socials!

 

Bij Oliehandel.NL vind je echt alles op het gebied van olie & smeermiddelen. Een overzichtelijke webshop met meer dan 25 merken, een gratis online adviseur waar je eenvoudig de juiste olie vindt voor jouw voertuig of machine en altijd voor de beste prijs!

 

Bij zo’n bijzonder weekend hoort natuurlijk een passende aktie!

 

Oliehandel.NL is ook het adres voor racing brandstof met een verhoogd octaangetal, speciale motoroliën voor racemotoren en additieven zoals octaanboosters.

 

Daarom nu met 33% extra Grand Prix korting de Eurol Octane Improver! 

 

Deze Eurol Petrol Octane Improver is speciaal samengesteld om het octaangetal (RON) van benzine te verhogen. Door de aanbevolen dosering te gebruiken, zal de Eurol Petrol Octane Improver het octaangetal 4 tot 6 punten doen stijgen.

Bij het gebruik van deze petrol octane improver zal de motor sneller reageren op het gaspedaal. De motor voelt levendiger aan en bij constante snelheid zal het brandstofverbruik licht afnemen.

Het voorkomt en verhelpt pingelen wanneer de motor hoog in zijn toerentalbereik opereert. Door deze octane improver toe te voegen aan de benzine, zal de weerstand tegen het kloppen bij hoge toerentallen significant verbeteren.

 

Kijk hier voor de scherpe Grand Prix aanbieding en al onze andere scherp geprijsde producten.

 

TEAM OLIEHANDEL.NL

Share:

Whatsapp