Nieuwe Webshop!

 

Wij van Oliehandel.NL hebben wat te vieren! Onze nieuwe webshop is online! Dat betekent heel veel extra gemak voor al onze klanten.

Natuurlijk is het ook even wennen. Waar staat wat en hoe vind ik mijn producten?

Met behulp van de zoekbalk bovenaan onze homepage vind je jouw producten sneller dan ooit tevoren. Weet je het artikelnummer? Dan kom je zelfs direct op de pagina van het door jou gezochte artikel.

Weet je niet precies welk product je nodig hebt en wil je een online advies?
Dan zit je bij ons meer dan goed! Direct op de homepage kan je een keuze maken tussen Advies op maat of Productadvies.

Advies op maat
Hier kun je heel eenvoudig op kenteken alle vloeistoffen voor jouw voertuig vinden. Zijn er geen kentekengegevens, dan zoek je met onze “Zoek Slim”.

Productadvies
Hier vind je snel en eenvoudig de juiste vloeistoffen op categorie, merk, model en type.

De laagste prijs kiezen
Heb jij gebruik gemaakt van ons online advies, dan zie je niet alleen welke producten en merken worden geadviseerd, je ziet ook direct de laagste prijs.

Kies je liever op een merk, de viscositeit of een bepaalde toepassing? Ook dat kan snel en eenvoudig vanaf onze homepage. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, onze evenementen en onze bekende blogs, deze vind je onderaan onze homepage. Wil je niets missen schrijf je dan geheel vrijblijvend in voor al onze acties en aanbiedingen.

Nog niet eerder kennis gemaakt met Oliehandel.nl en ben jij benieuwd wat anderen van ons vinden? Lees dan onze reviews, als team zijn wij meer dan trots op alle reacties en de 9.2 op Kiyoh.

Zien we je snel bij Oliehandel.NL?

Team Oliehandel.NL

Share:

Whatsapp