Vragen over smeeradvies? Bel met: 088 0323300

Mijn winkelwagen

0
€ 0,00

StarVind hier uw product!


Warning: getimagesize(/home/oliehandel.nl/oliehandel_ssh//files/2/blog1333138538images.jpeg): failed to open stream: No such file or directory in /home/oliehandel.nl/oliehandel_ssh/app/views/oliehandel/blog/view.php on line 12

Warning: Division by zero in /home/oliehandel.nl/oliehandel_ssh/app/views/oliehandel/blog/view.php on line 13

Oliehandel.nl voor de Agrarische sector! Advies, KWALITEIT, SCHERPE PRIJZEN!

Oliehandel.nl beschikt over een groot assortiment smeeroliën, vetten en koelvloeistoffen die heel specifiek inspelen op de behoeften van de agrarische sector. Dat is mogelijk doordat we nauw samenwerken met onze klanten, de fabrikanten van zowel olie & motoren en de sectororganisaties. Daardoor kunnen we er zeker van zijn dat we ook voor alle landbouwvoertuigen de juiste producten aanbieden.

In de praktijk zien wij helaas nog maar al te vaak dat juist in de agrarische sector te gemakkelijk en te snel geroepen en/of gedacht wordt dat het allemaal niet zoveel uitmaakt. Niets is minder waar, machines kosten een vermogen en worden veelal zwaar belast en de technologieën veranderen steeds sneller, de juiste smeermiddelen verlengen de levensduur en verminderen de onderhoudskosten.Onze mensen “in het veld” zien nog vaak producten staan die niet optimaal zijn voor het machinepark van de klant.
We streven er voortdurend naar om u de recentste smeermiddeltechnologie aan te bieden die perfect afgestemd is op de nieuwste motortechnologieën.
Zo kunt u altijd op uitstekende prestaties rekenen. Wilt u een advies op maat voor uw bedrijf, ook dan bent u bij oliehandel.nl aan het juiste adres!
Dat de juiste smeermiddelen zeker niet de duurste hoeven te zijn blijkt wel uit onze vaste lage prijzen.

In April & Mei komt Oliehandel.nl met een speciale actie voor de Agrarische sector!